Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "anna_t"

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 19:22, 18 lis 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

a jest 6? bo tyle mam sciagniete. no ja to w szoku jestem jak szybko wszystko sie zmienia i to że gina osoby które wydawało mi sie ze sa filarem serialu a tu bęc gardło podcięte!

Tak, 6. Ostatni dość przełomowy, ale nic nie mówię, sama zobaczysz
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 19:16, 18 lis 2016

Do góry
Nett napisał(a)

No ja już wszystkie zaliczyłam Oglądaj, oglądaj. Coraz fajniej się robi Daj znac jak skończysz.

a jest 6? bo tyle mam sciagniete. no ja to w szoku jestem jak szybko wszystko sie zmienia i to że gina osoby które wydawało mi sie ze sa filarem serialu a tu bęc gardło podcięte!
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 19:10, 18 lis 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
4
a Ty?

No ja już wszystkie zaliczyłam Oglądaj, oglądaj. Coraz fajniej się robi Daj znac jak skończysz.
Rojodziejowa na wygwizdowie wojuje z gliną 19:00, 18 lis 2016

Do góry
Pashminy kupiłaś?
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 18:57, 18 lis 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

ja też codziennie ogladam 4-5 odcinków gry o tron uwielbiam

o no pięknie
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 18:53, 18 lis 2016

Do góry
4
a Ty?
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 18:52, 18 lis 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

który sezon Aniu?
Ja tez uwielbiam
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 18:44, 18 lis 2016

Do góry
kasja83 napisał(a)

To uroki tej pory roku-codziennie w pracy obiecuję sobie, że wyskoczę na godzinkę zrobić jeszcze porządki na działce-a potem przyjeżdżam to już szaro...i nic się nie chce.
Ja w takim sezonie odżywam serialowo i książkowo

Ogród Nety- moje marzenie 11:51, 17 lis 2016

Do góry
Nett napisał(a)

Aniu z telefonu piszesz? Bo chyba miało być Teresko
hahahahahaha tak z telefonu
Ale numer
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 07:55, 17 lis 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
Fajny awatar
Jestem Kasia tylko nie u siebie na wątku bo tam nudy.fotek nie wstawiam bo w tyg to ciemno jak wracam a w weekend zawsze coś..
U innych ciekawiej

To uroki tej pory roku-codziennie w pracy obiecuję sobie, że wyskoczę na godzinkę zrobić jeszcze porządki na działce-a potem przyjeżdżam to już szaro...i nic się nie chce.
Ja w takim sezonie odżywam serialowo i książkowo
Ogród Nety- moje marzenie 23:26, 16 lis 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
Teleskop ja kompletnie nie Ciebie miałam na myśli ! Nie gniewaj się

Aniu z telefonu piszesz? Bo chyba miało być Teresko
Ogród Nety- moje marzenie 23:22, 16 lis 2016

Do góry
TeresaK napisał(a)

Aniu, bardzo przepraszam - zostałam źle zrozumiana. Tak niestety jest ze słowem pisanym. Nie miałam kompletnie nic złego na myśli. I absolutnie nie myślałam, że ktoś to może dosłownie odczytać (buźki uśmiechnięte i z przymrużeniem oka). Wątek Anetki jest wyjątkowo ciekawy i absolutnie nie wyobrażam sobie, żeby miał się zmienić. Anetko tak trzymaj dalej. Jestem Twoją fanką.
Teleskop ja kompletnie nie Ciebie miałam na myśli ! Nie gniewaj się
Ogród Nety- moje marzenie 22:05, 16 lis 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

Asia jak zwykle trafiła w sedno! ja strasznie nie lubie gdy ktos pisze " nie ogarniam zwolnij"itp jak ktoś nie ma czasu (ochoty) na czytanie kogos watku ze zrozumieniem to niech chociaż się do tego nie przyznaje bo to takie nie grzeczne wedlug mnie..

Aniu, bardzo przepraszam - zostałam źle zrozumiana. Tak niestety jest ze słowem pisanym. Nie miałam kompletnie nic złego na myśli. I absolutnie nie myślałam, że ktoś to może dosłownie odczytać (buźki uśmiechnięte i z przymrużeniem oka). Wątek Anetki jest wyjątkowo ciekawy i absolutnie nie wyobrażam sobie, żeby miał się zmienić. Anetko tak trzymaj dalej. Jestem Twoją fanką.
Ogród Nety- moje marzenie 20:27, 16 lis 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
w tym roku? wow

Oj, Ania, w najbliższym sezonie ogrodniczym
Ogród Nety- moje marzenie 20:25, 16 lis 2016

Do góry
w tym roku? wow
Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku. 20:23, 16 lis 2016

Do góry
Marta co ja czytam..ty jeszcze front planujesz zmieniać?tzn linie rabat?
mi to sie wydaje ze ty masz tam extra...a tyly sa do zaplanowania
szalejesz albo dziewczyny szaleją
Ogród Nety- moje marzenie 20:10, 16 lis 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

Asia jak zwykle trafiła w sedno! ja strasznie nie lubie gdy ktos pisze " nie ogarniam zwolnij"itp jak ktoś nie ma czasu (ochoty) na czytanie kogos watku ze zrozumieniem to niech chociaż się do tego nie przyznaje bo to takie nie grzeczne wedlug mnie..
a jesli chodzi o wersje to mi sie podoba pierwsza falista
pytałaś u mnie Aneta o ścieżkę, ja za dużo mam stron, nie ogarniam gdzie o czym była rozmowa. zapisuję tylko linki, piny i rysunki na komputer. jesli chodzi o moją ścieżkę to plan jest na taką , podsunęla mi go kasia_w która wedlug mnie obok naszej macadami jest drugą niezwykle inteligentną i nietuzinkowa osobą z wyszukanym gustem i dobrym okiem. oczywiscie poza magnolia, Toszka czy szefową bo to u nich oczywiste

Hi hi, Aniu odpowiedziałas od razu na moje drugie pytanie, bo de facto chciałam podpytać kto Ci podpowiadał, bo "słyszałam", że własnie ktoś z fajnymi pomysłami
Ogród Nety- moje marzenie 19:55, 16 lis 2016

Do góry
makadamia napisał(a)
Oj, dziewczyny, gdzie tylko coś ciekawego zaczyna się dziać, to zaraz krzyk się podnosi "zwolnij!"

Wydaje mi się, że obie wersje są do zaakceptowania. Tylko tą pierwszą ewentualnie bym trochę przerobiła:
Albo zrobiła żywopłot w linii falistej

albo linie proste, ale w ten sposób:

przy samym placyku niski żywopłot, w 2/3 przechodzący w ławeczkę (u Reni była chyba rzucana inspirka czegoś takiego) i trochę wyżej druga linia równolegle.

Czyli zrobiły Ci się trzy wersje.
I którąkolwiek wybierzesz, będziesz musiała ją pociągnąć na pozostałych rabatach.

a jesli chodzi o wersje to mi sie podoba pierwsza falista
pytałaś u mnie Aneta o ścieżkę, ja za dużo mam stron, nie ogarniam gdzie o czym była rozmowa. zapisuję tylko linki, piny i rysunki na komputer. jesli chodzi o moją ścieżkę to plan jest na taką , podsunęla mi go kasia_w która wedlug mnie obok naszej macadami jest drugą niezwykle inteligentną i nietuzinkowa osobą z wyszukanym gustem i dobrym okiem. oczywiscie poza magnolia, Toszka czy szefową bo to u nich oczywiste
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 14:15, 16 lis 2016

Do góry
Fajny awatar
Jestem Kasia tylko nie u siebie na wątku bo tam nudy.fotek nie wstawiam bo w tyg to ciemno jak wracam a w weekend zawsze coś..
U innych ciekawiej
Ogródek Iwony II 11:05, 15 lis 2016

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Łucjo, mój buk to Dawyck Purple. Polecam go
Ten większy nadal ma listki

Mi też brakuje pokoju z regalami. Żeby wszystkie książki, dokumenty w jednym miejscu były ... Właśnie myślę o takim kąciku w sypialni

M wynajmował taki mały pokoik. Rozumiem twojego męża doskonale
cudny ten buk..ciekawe czy to taka cecha charakterystyczna tego gatunku że długo liście trzyma..
Jest teraz taki trend robienia polki na rzadko używane książki na ścianie nad drzwiami.tak na całą długość ściany, super to wyglada
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies