a jest 6? bo tyle mam sciagniete. no ja to w szoku jestem jak szybko wszystko sie zmienia i to że gina osoby które wydawało mi sie ze sa filarem serialu a tu bęc gardło podcięte!
To uroki tej pory roku-codziennie w pracy obiecuję sobie, że wyskoczę na godzinkę zrobić jeszcze porządki na działce-a potem przyjeżdżam to już szaro...i nic się nie chce.
Ja w takim sezonie odżywam serialowo i książkowo
Aniu, bardzo przepraszam - zostałam źle zrozumiana. Tak niestety jest ze słowem pisanym. Nie miałam kompletnie nic złego na myśli. I absolutnie nie myślałam, że ktoś to może dosłownie odczytać (buźki uśmiechnięte i z przymrużeniem oka). Wątek Anetki jest wyjątkowo ciekawy i absolutnie nie wyobrażam sobie, żeby miał się zmienić. Anetko tak trzymaj dalej. Jestem Twoją fanką.
Marta co ja czytam..ty jeszcze front planujesz zmieniać?tzn linie rabat?
mi to sie wydaje ze ty masz tam extra...a tyly sa do zaplanowania
szalejesz albo dziewczyny szaleją
Hi hi, Aniu odpowiedziałas od razu na moje drugie pytanie, bo de facto chciałam podpytać kto Ci podpowiadał, bo "słyszałam", że własnie ktoś z fajnymi pomysłami
Asia jak zwykle trafiła w sedno! ja strasznie nie lubie gdy ktos pisze " nie ogarniam zwolnij"itp jak ktoś nie ma czasu (ochoty) na czytanie kogos watku ze zrozumieniem to niech chociaż się do tego nie przyznaje bo to takie nie grzeczne wedlug mnie..
a jesli chodzi o wersje to mi sie podoba pierwsza falista
pytałaś u mnie Aneta o ścieżkę, ja za dużo mam stron, nie ogarniam gdzie o czym była rozmowa. zapisuję tylko linki, piny i rysunki na komputer. jesli chodzi o moją ścieżkę to plan jest na taką , podsunęla mi go kasia_w która wedlug mnie obok naszej macadami jest drugą niezwykle inteligentną i nietuzinkowa osobą z wyszukanym gustem i dobrym okiem. oczywiscie poza magnolia, Toszka czy szefową bo to u nich oczywiste
Fajny awatar
Jestem Kasia tylko nie u siebie na wątku bo tam nudy.fotek nie wstawiam bo w tyg to ciemno jak wracam a w weekend zawsze coś..
U innych ciekawiej
cudny ten buk..ciekawe czy to taka cecha charakterystyczna tego gatunku że długo liście trzyma..
Jest teraz taki trend robienia polki na rzadko używane książki na ścianie nad drzwiami.tak na całą długość ściany, super to wyglada