Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Kolorowe rabaty 00:30, 28 sie 2012

Do góry
Pwl napisał(a)

Normalnie wzór konspekt

Dziękuję Może jeszcze nie wzór,ale idzie ku dobremu ...

Oj Martek, wpadłem i co widzę? Perfekcyjne kanciki! Super robota Proszę o więcej pewności siebie!

Powiedziałabym,że jestem już za stara na zmiany osobowości,ale słyszałam Pawle,że po 60-e kobieta wychodzi z domu nie patrząc w lustro i zdobywa świat ))))))))

Dziękuję za miły komentarz i odwiedziny serdecznie pozdrawiam
Zimozielony ogród przy białym domu 00:27, 28 sie 2012

Do góry
Wypatrzyłam fajne trzmieliny na bardzo wysokim pniu

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 00:27, 28 sie 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

Po pierwsze - genialne zdjęcie..! Zmieniłeś aparat?... Cudnie wyszły!
Po drugie - taka trawka to aktualnie mój cel
Zimozielony ogród przy białym domu 00:26, 28 sie 2012

Do góry
Sadziliśmy żywopłoty

Zimozielony ogród przy białym domu 00:25, 28 sie 2012

Do góry

Liście ambrowca

Lek na całe zło czyli mój ogród 00:25, 28 sie 2012

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Pozdrówka Aldonko. odezwij sie.

Bożenko, dzięki za pamięć. Spędziłam kilka dni u kuzynki koło Opola. Jej ogród ma już 25 lat i posiada niezłą kolekcję rh i azalii. Teraz są dzieci i trudno mi usiąść do komputera. Pozdrawiam

Zimozielony ogród przy białym domu 00:25, 28 sie 2012

Do góry
Dziś mam bardzo dużo machania

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 00:23, 28 sie 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Zapraszam na dzisiejszą sesję - dzisiaj będzie liściowo, ale kfietki też mam

Rozkwitły od nowa goździki

Nie.. no Sebek.. liściowo?... niezwykle kwieciste te liście
Czy to budleja?.. bo u mnie już dawno śladu po nich nie ma....
i jeszcze plisssssss , plisss bardzo - powiedz proszę, co to jest za białe coś między goździkami.. te śliczne delikatne kwiatuszki. Nazwa wystarczy, resztę dogooglam
Zimozielony ogród przy białym domu 00:23, 28 sie 2012

Do góry

Śliczna Thuja "Aureospicata"

Zimozielony ogród przy białym domu 00:22, 28 sie 2012

Do góry
Kupowałam dziś rośliny, były dwie dostawy. Świerki nie zwiezione, bo Witek utknął w korku z powodu zalania metra i zamknięcia tunelu. Dotarł za późno

Zimozielony ogród przy białym domu 00:20, 28 sie 2012

Do góry
Sobota była wolna, kiedyś odpocząć trzeba A dziś zobaczyłam, że piorunem powstała ściana na lustro.
Pamiętacie ostatnie fotki?

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 00:17, 28 sie 2012

Do góry
Jakie tam róże,ja podaruję Ci meksykanki boś gorąca Kobieta Miła .
Chociaż wiem,że życie nie jest tylko wspaniałym tańcem,wiecznym szczęściem to takie osoby jak Ty zarażają swoim uśmiechem i są niezastąpione więc życzę Ci ,żeby ten uśmiech nigdy nie znikał z Twojej pięknej twarzy
Masz za pewne jeszcze marzenia więc niech wszystkie się spełniają .Czuj się zawsze kochana i potrzebna niech otaczają Cię zawsze tylko życzliwi i dobrzy ludzie.
100 lat Jubilatko !!!

Kolorowe rabaty 00:16, 28 sie 2012

Do góry
Martek napisał(a)

Normalnie wzór konspekt

Dziękuję Może jeszcze nie wzór,ale idzie ku dobremu ...

Oj Martek, wpadłem i co widzę? Perfekcyjne kanciki! Super robota Proszę o więcej pewności siebie!
Lek na całe zło czyli mój ogród 00:14, 28 sie 2012

Do góry
asc napisał(a)
Przypomniałam nazwę..to werbena..

Tak Aniu, to werbena patagońska. U mnie ładnie się rozsiała. Dzięki, że nie zapominasz

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 00:09, 28 sie 2012

Do góry
Evchen napisał(a)

Ewcia- no Ania w 10000000% odpowiedziala na pytanie...tz wg mnie co by nikogo ne urazic !
Aniu jesli pozwolisz i ja sie dolacze do twojej odpowiedzi bo sie z nia CALKOWICIE zgadzam.... i nic lepszego i madrzejszego chyba nie wmysle...a wlasciwie po co wymyslac jasli tat zwiezle i rzeczowo opisalas to co i ja mysle
buziolki dla Pan zostawiam !!!

p.s
Ewcia a Cie na takie pytania wzielo kobieto ?????

Izuś.. mogę jeszcze oftopic...?...
bo mnie to jednak zaintrygowało...
Anusia i Betysia wyklarowały to nader jasno Ania z wrodzoną sobie rzeczowością, a Betysia z uroczą życzliwością... Kofam was baby! Obie inne, a obie uwielbiam... I gdzie tu logika?...

Ale kluczowe pytanie postawiła Betysia: "Co cię na takie pytania wzięło kobieto?..." Ano wzięnło mnie i to dość mocno, bo dla mnie forum to nowość.. i zastanawiam się, ja Wirtualny Nowicjusz gdzie się zaczyna a gdzie kończy prywatność na forum i czy obowiązują tutaj te same zasady, co realnym świecie?...
.. bo jeśli przyszłam na forum w konkretnym celu - po Zieleń i porady czyli po wartość poznawczą, a znalazłam oprócz tego w nocych Polaków rozmowach również nazwijmy to umownie wartość odkrywczą - ludzi, to czy mam nadal prawo do swojej prywatności czy już nie?... czyli czy jestem sąsiadem czy domownikiem?..

Ewa ... ja jutro się odniosę bo tak mocno się wczytać próbuję a i tak okrutnie siem zagubiłam w wartościach poznanych i odkrywczych ... tyś dla mnie odkryciem w każdym razie ... mogę wszak na ten wywód pytający powiedzieć jedno ... u mnie czuj się domownikiem ... i żałuję mocno, że nie jesteś moim sąsiadem nawet gdybyś dywanami miała mi płot obwieszać ... jak to w Pawlakach i Kargulach było ... i opfocić posesję bym pozwoliła nawet ze mną ... co akurat wysoce ryzykowne ... ...

a na te wszystkie posty od rana do wieczora dziewczyny moje kochane odpowiem jurto ... bo dziś padam

buziaki
Moje spełnione marzenie Małgocha 1960 00:08, 28 sie 2012

Do góry

Miniaturowy ogródek 00:03, 28 sie 2012

Do góry

I na koniec spojrzenie na rabatę. Z daleka nie wygląda niestety tak dobrze, jak zdjęcia pojedynczych kwiatów.

To koniec jeżówek z 12 sierpnia. W jutrzejszym odcinku chwila odpoczynku od jeżówek.
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 00:01, 28 sie 2012

Do góry
betysia napisał(a)
Ewcia- no Ania w 10000000% odpowiedziala na pytanie...tz wg mnie co by nikogo ne urazic !
Aniu jesli pozwolisz i ja sie dolacze do twojej odpowiedzi bo sie z nia CALKOWICIE zgadzam.... i nic lepszego i madrzejszego chyba nie wmysle...a wlasciwie po co wymyslac jasli tat zwiezle i rzeczowo opisalas to co i ja mysle
buziolki dla Pan zostawiam !!!

p.s
Ewcia a Cie na takie pytania wzielo kobieto ?????

Izuś.. mogę jeszcze oftopic...?...
bo mnie to jednak zaintrygowało...
Anusia i Betysia wyklarowały to nader jasno Ania z wrodzoną sobie rzeczowością, a Betysia z uroczą życzliwością... Kofam was baby! Obie inne, a obie uwielbiam... I gdzie tu logika?...

Ale kluczowe pytanie postawiła Betysia: "Co cię na takie pytania wzięło kobieto?..." Ano wzięnło mnie i to dość mocno, bo dla mnie forum to nowość.. i zastanawiam się, ja Wirtualny Nowicjusz gdzie się zaczyna a gdzie kończy prywatność na forum i czy obowiązują tutaj te same zasady, co realnym świecie?...
.. bo jeśli przyszłam na forum w konkretnym celu - po Zieleń i porady czyli po wartość poznawczą, a znalazłam oprócz tego w nocych Polaków rozmowach również nazwijmy to umownie wartość odkrywczą - ludzi, to czy mam nadal prawo do swojej prywatności czy już nie?... czyli czy jestem sąsiadem czy domownikiem?..

Miniaturowy ogródek 00:00, 28 sie 2012

Do góry

Miniaturowy ogródek 23:56, 27 sie 2012

Do góry
I jeżówki, jeżówki, jeżówki:

Zielona rozkwitła najpóźniej:

To ta biało-różowa:

Kompozycja:

Milkshake i Merengue z liatrą:
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies