Ledwie zdążyłam futrzaka ogoniastego przewietrzyć,a tu..... pełen kosz niespodzianek ogrodowiskowych!
Bożenko, miła moja! Za grudnika bardzo dziękuję!Popatrzę teraz u siebie na stronce,bo w realu nie mam do niego szczęścia ....latem zbyt go zaniedbuję i marnieje każdy kolejny.
Aniu ASC-cudowna różyczka od Ciebie,bo ty sama cudowna kobietka jesteś! Lubię Twoje wyskoki, nie tylko na nartach,ale i do wody, i na kominy! W tym szaleństwie jest metoda!Dopóki możesz ....nie zmieniaj się!
Sebastianie-Nie zdążyłam policzyć kwiatuszków na tym pięknym wrzosie,ale Tobie życzę wielu przyjemnych chwil w Twym życiu,co to przed Tobą,przynajmniej tyle co tu kwiatków!
Sylwuś różyczka o delikatnej bieli, czy to Chopin? Dawno u Ciebie coś wpisałam,muszę nadrobić zaległości! Dziękuję za pamięć!
Bogusiu PO sąsiedzku,krótko,dzięki za zmianę bosonóżki na ciepły jesienny kolorek,Od razu mi się oczy śmieją!
BasiuKolejna róża ,i następna cudowność!Ech! Umiecie wy wydobyć ich urodę na zdjęciach,
moje róże jakieś takie ,nie różane.....Dzięki Basieńko,muszę w przyszłym roku podszkolić się.....
Ogródek Hanusi - kolejny sezon * Ogródek Hanusi po zimie