Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej
22:59, 24 sie 2012
Jolu w przyszlym roku będzie miala już sztywniejsze pędy. Mam w ogrodzie tegoroczne i sadzone w ubiegłym roku i kolosalana różnica. Tylko już ich nie zasilaj

' trójsklepka![]()
panienki różyczki
![]()
![]()
![]()
![]()
Mój domeczek
![]()
panienki różyczki
![]()
Witam!!!
Moja przygoda z ogrodem rozpoczęła sie ponad 15 lat temu. Wtedy to pojawiły sie na działce pierwsze sosnowe drzewka, które dominują w ogrodzie do tej pory tworząc tło dla pozostałej roślinności oraz zwarty mur zasłaniający posesje od drogi i oddzielający ją od stromego wąwozu. Z czasem sosny bardzo się rozrosły i tworzą teraz niby las pozwalając nam cieszyć się wspaniałym mikroklimatem. Mam nadzieję, ze uda mi się rozgryźć sposób wklejania zdjęć. Pozdrawiam, Danuta
DZIĘKI, DO ZOBACZENIAna dobranoc Jasiek brudas
![]()
Nadrabiam wreszcie zaległości w ogrodzie , bo jakiś czas temu mój trawnik był niczym cudowna łąka kwietna- było pięknie
![]()
![]()
![]()
i języczka ... w tej samej tonacji
![]()
. Mam jeszcze inne zdjęcie, ale płatki obżarte przez konika polnego. Też nie miał sobie co upodobać. W jednym roku obżarł mi prawie wszystkie róze na jednym krzaku!
![]()
Te są cudowne ale nie pachną
![]()
Zbysiu, i ja wreszcie do Ciebie dotarłam - pozdrawiam Krysię i uroczą małą kobietkę- Ty to masz szczęście
Babcia Krysia z wnusią cała w skowronkach.
![]()
Tu np., koło brzozy....miejsce czeka....
![]()