Asiula! Nie od kwietnia tylko od 9.sierpnia, to raz
A dwa : byłam u Ciebie już, zaglądnę znowu, po weekendzie. Zostawię ślad
Też się cieszę, że się zobaczymy "na prawdę".
Witam serdecznie,
Jestem tu nowa i podgladam na Wasze superowskie projekty i mam pytanie jak sie po kolei nazywaja roslinki z tego pierwszego projektu?
Jest po prostu cudny
aktualna praca; narzędziem do kancików, wyrównuję brzeg przy chodniku, ale idzie mi to powoli, chyba z 4 dni zejdzie zanim skończę obie strony, w sumie to będzie około 130m bieżących
zaczęłam pod domkiem, efekt od razu widoczny, tak schludnie!
Aniu, twój ganek mnie cały czas zachwyca; chciałoby się tam posiedzieć i powdychać te aromaty kwiatów
pozdrówka
Dzięki Irenko za miłe odwiedzinki co zaś się tyczy cienistego zakatka już jest trochę zagospodarowany, rośną tam różna hosty i siedem hortensji, oraz kilka żurawek. Nie jest to jeszcze koniec nasadzeń, bo jest jeszcze miejsce na trawy, jedn ub dwie hortensje i żurawki do podsadzenia. wstawiałam już fotki ostatnie fotki tu https://www.ogrodowisko.pl/watek/472-rajski-ogrod-ani?page=685
Jutro jedziemy do Szmita i mam nadzieję dokupić trawy, hortensje i żurawki
A teraz w południe dopiero słoneczko zagląda, tak jest teraz
dzięki, obejrzałam, juz jest fajnie a co to za figurka, budda?
no i udanych zakupów; ja tez jutro do Marty jadę
Aniu, twój ganek mnie cały czas zachwyca; chciałoby się tam posiedzieć i powdychać te aromaty kwiatów
pozdrówka
Dzięki Irenko za miłe odwiedzinki co zaś się tyczy cienistego zakatka już jest trochę zagospodarowany, rośną tam różna hosty i siedem hortensji, oraz kilka żurawek. Nie jest to jeszcze koniec nasadzeń, bo jest jeszcze miejsce na trawy, jedn ub dwie hortensje i żurawki do podsadzenia. wstawiałam już fotki ostatnie fotki tu https://www.ogrodowisko.pl/watek/472-rajski-ogrod-ani?page=685
Jutro jedziemy do Szmita i mam nadzieję dokupić trawy, hortensje i żurawki
A teraz w południe dopiero słoneczko zagląda, tak jest teraz
Gabi, Enya ale ja nie grzesze.... przecież powiedzialam że nie ma już tego ugoru z kwietnia ubiegłego roku,
ale ogrodu jaki bym chciała tez jeszcze nie ma ... jest w trakcie