Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dolina Tęczy

Dolina Tęczy

arcobaleno 11:11, 17 sie 2012

nieszko - no weeź - nie wpadłam na to Ja już patrzeć na ten podagrycznik nie mogę, może dlatego nie wzięłam tego pod uwagę

reni - dziękuję - lubię tak sobie pocykać
nieszka 11:42, 17 sie 2012

A jeszcze o tyle go lubię bo jak już tak wyrośnie i zrobi się mało atrakcyjny to go wycinam i od nowa ma nowiuśkie listeczki
Milka 12:19, 17 sie 2012

bardzo lubię twoje foty, a kącik do dumania przy kawie, tak uroczy,
Przetacznik 12:27, 17 sie 2012

A tu jeszcze mam kilka zdjęć z wczorajszej kawy na tarasie, siadam z kawą przy stoliku i oddaję się ogrodowym rozmyślaniom

w Twoim wydaniu to nie zwykła kawa w towarzystwie fuksji to niesamowitości - zapach nektaru, naparu kawy, poranne promienie lata, tango, sama nie wiem co jeszcze!

Ana 13:25, 17 sie 2012

Marta, cudne foty - muszę przyjechać do ciebie na kurs To co, przyszly tydzien??
Ana 13:25, 17 sie 2012

Marta, cudne foty - muszę przyjechać do ciebie na kurs To co, przyszly tydzien??
arcobaleno 13:41, 17 sie 2012

nieszko - ja się chyba jednak nie przekonam Właśnie zatawułkowałam ten zacieniony kącik - te tawułki rozrastają się jak wariatki - narobiłam sporo osobnych kępek Mam nadzieję, ze będzie im tam dobrze, wiem tylko, ze będę musiała pamiętac o podlewaniu bo one lubią mokro..

irenko - zapraszam na kawkę - podumamy razem

przetacznik - bajecznie to ujęłaś

Aniu - suuuuuuuper A Tobie bez różnicy dzień? Może być środa albo czwartek? Bo w poniedz albo wtorek będę musiała podjechać do biura - mam jedną terminowa sprawę - ale potem znowu luuz do końca tygodnia Bierz aparat i wpadaj - poćwiczymy na tych moich wiejskich chabaziach Tylko nie wiem czy zdążę wszystkie chwasty wyrwać, więc proszę o łaskawe oko )) Mam nadzieję, ze choć grube sprzęty znikną i wykopaliska na skarpie się skończą !
kasik778 13:52, 17 sie 2012

arcobaleno napisał(a)
Sebek - dzięki
Marzenko - mniam, mniam tylko, że dooopa rośnie No ale dzieci zachwycone

A tu jeszcze mam kilka zdjęć z wczorajszej kawy na tarasie, siadam z kawą przy stoliku i oddaję się ogrodowym rozmyślaniom

Aktualnie na tapecie moje nowe chciejstwa - beczka na deszczówkę i obornik.. Mam sąsiada, który hoduje krowy i konie Myśle, że taki prezent dobrze zrobi moim roślinkom na zimę - szczególnie tym :

przyszłam sie przywitać pierwszy raz i popodziwiać zdjęcia, cudne
arcobaleno 13:53, 17 sie 2012

kasik - witam w moich skromnych progach
Milka 14:02, 17 sie 2012

irenko - zapraszam na kawkę - podumamy razem

chętnie ale te odległości! a jeszcze zapomniałam napisać, że wyjątkowy mieczyk z tym oczkiem w środku