Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

GabiK 21:31, 16 sie 2012

Karolinko, ale u Ciebie kolorowo i smakowicie.

Rudbekie są super.
agata_chrosc... 22:17, 16 sie 2012

NO pieknie! Takie samosiejki to ja rozumiem! A w sprawie śliwy to ja juz od dłuższego czasu kombinuję jak to zrobić żeby sobie taką sprowadzić. No żebyście ludzie wiedzieli co to za śliwki oni tu mają! No kompletnie bez smaku! Żadnego! A ja marzę o naszych węgierkach Jeszcze nie wiem jak, ale jakoś sobie takie drzewo przywiozę A Twoja imponująca
Bogdzia 22:33, 16 sie 2012

Zagladam do Ciebie choc się nie wpisuję i ciągle podziwiwm twoje plony.Jak na młody ogród masz tego sporo , no i ptaki wszystkim się podobaja i mnie też. Pozdrawiam Karolinko.
popcorn 08:16, 17 sie 2012

Gabrysiu, Agatko, Bożenko - dziękuję za odwiedziny i miłe słowa!

Za rok będę wiedziała że z TYCH samosiejek to las wyrasta No i przekwitłe kwiatostany będę ścinać w tym roku jak najszybciej, bo inaczej same rudbekie będą w ogródku Jeszcze początkiem lipca, przed urlopem, były takie sobie.. a jak wróciliśmy już kwitły! Szybkie są

Agatko - przyjedź do PL większym samochodem, wrócisz obładowana Tylko owocowe to się raczej z gołym korzeniem kupuje, więc wczesną wiosną lub jesienią... a to średni czas ze względu na pogodę na wypoczynek...

Bożenko - ptaszorki są super, cieszę się że je kupiłam Jeszcze jak je jeżówki i ostróżki obrosną (za rok?) to tylko połowa ptaszków będzie wystawać Bardzo lubię moje plony

Wczoraj zachwycałam się malinami sąsiadki -rzeczywiście smaczne- i dostanę sadzonkę Jeszcze nie wiem gdzie ją wcisnę, no ale coś wymyślę

miłego dnia! piątek! jupi!
popcorn 08:22, 17 sie 2012

Nie wiem czy pokazywałam piórkówkę? Bardzo mi się podoba

Agapant zawiązuje nasiona. Ciekawe czy gdy je posieję coś wyrośnie? Może ktoś ma doświadczenia?

Pęcherznica dała czadu w tym roku. Chyba ją tam zostawię - w samym rogu rośnie. Cisa obok przesadzę, bo ta Diabolo go zje -ma ponad metrowe przyrosty

Od Babci...rośnie...żal mi wyrzucić

Przywrotniki za to najbardziej lubię - jak wyglądają z kropelkami rosy lub deszczu...

Dziwne astry od Krysi - pierwszy raz takie widzę sorki za skrzyp - jest u mnie wszędzie...

tengel27 08:28, 17 sie 2012

Diabolo szybko wyrośnie w duży krzak, więc zrób mu trochę miejsca Super wygląda przywrotnik w takiej wodnej bizuterii. A astry są bardzo oryginalne.
popcorn 08:30, 17 sie 2012

Dzięki, Dawid!
popcorn 13:29, 17 sie 2012

Zamówiłam sobie właśnie 20 czosnków gigantów,
by tutaj:

Uzyskać efekt jak tutaj:

Po 4 zł, czyli 80 zł za czosnki

A jeszcze mam ochotę na hair i inne
Milka 13:32, 17 sie 2012

a gdzie kupowałaś?
kasik778 13:35, 17 sie 2012

popcarol napisał(a)