Gosiu było tyle powtórzeń tego zdjęcia i ja jeszcze dodam bo jest fantastyczne, a do tego co tam wcześniej było to istna bomba
Mnie też podoba się ten widok. Wszystko do siebie pasuje.
A do tego co u mnie pisałaś. To miłe jak dzieci pomagają ze swojej woli. Musza wyrosnąć w przekonaniu że jest to przyjemność a nie obowiązek! I mieć z tego radość. Mój mały posadził dzisiaj jakieś nasionka swoje, zakopał je i podlał. Może coś z niego wyrośnie dobrego
Na moich metrach kwadratowych setka też by było mało...więc nic dziwnego Irenko, że 250 u Ciebie w dwa dni posadzone Jestem pełna podziwu
Jula, ja chyba też bo po plewieniu byłam już na etapie byleby szybko!!!
ktoś mi pokazywał setkę na rabacie, naprawdę nie jest tego tak wiele, jak mówią liczby!
MAM JUŻ TAKIE JEDNO MIEJSCE PRZED I PO
Może to nie tak całkiem na 100% ogrodowiskowe ,ale jak dla mnie dość ładnie ,jak jeszcze z wami pobędę troszkę dłużej to je upiększę
Takie same ale zielone Jak w podstawówce To carex - turzyce jakieś...
Poranny obchód ogródkowy:
Kret ma się dobrze... wczoraj uprzątnęłam 5 kopczyków, dzisiaj 2 nowe
Próbuję rozmnożyć moją jeżynę bezkolcową - Mama i Teściowa i 2 sąsiadki chętne na sadzonki
I limkę (w doniczce bo tam jest włóknina):
Kwiat limki:
I Grandiflory:
I róży NN
Ten fragment nowej rabaty mi się podoba na razie Co dołożyć na górze? Trzcinnik? Kolejną poziomkę?
Przesadzona obwódka bukszpanowa:
I z góry - poziomki uporządkuję jak kupię róże - wtedy poziomeczki poupycham gdzieś...
I cyprysy do przesadzenia (gdzie??) chyba za płot na nową - kiedyś - działkę...
Ten bukszpan po lewej nie chce się zazielenić, od roku taki... zagłodzony? Podlewałam florovitem i nic...
na środku ostatnio sadzony Morning Light.