Ja tez byłam na grzybach,, niedługo ale musiałam sobie pochodzić Znalazłam dwa borowiki i rydza Las tak pięknie pachniał ,aż nie chciało mi się wracać do domu .Jabłuszka natomiast to maleńkie czerwone z rajskiej jabłoni Kwitnie cudownie na różowo Zdjęcie jest z ubiegłego roku W tym roku nie było ani jednego owocu .Kwitł przepięknie ale grad załatwił kwiatuszki .Zostawiam zawsze na drzewie dla ptaszków ale one nie bardzo chyba je lubią .są troszkę cierpkie .Bardziej jako ozdobną ją posadziłam Boli cię noga? w którym miejscu jeśli mogę zapytać.Pytam bo mnie na przemian raz boli noga po czym znowu ręka Nawet uczesać sie nie mogę Ból pojawia się nagle i jest okropny ,blisko kolana lecz z boku ,nie kolano Wkładam wtedy taką elastyczną opaskę na cały dzień Właściwie to wygląda jak rękaw. Wyobraż sobie ze pomaga a po dwóch dniach mija .Od niedawna wpadłam na taki pomysł ,ważne ze pomaga.kiedyś męczyłam się z bólem całą zimę Mnie też nie puchła , ,,tylko ból nie do wytrzymania.Może to reumatyzm .t Dokuczają mi te bóle tak od dwóch lat,,raz jedna noga po czym druga,,,a potem ręka .Zmieniłam chwilowo awatar tak po prostu dla odmiany To nie moje zdjęcie ale prawdziwe które bardzo mi się podoba. Konie to moja miłość ogromna .Zawsze chciałam mieć własnego ale nie mam warunków ,,zbyt mała działka i nie mam wybiegu .Kiedyś codziennie na nich jeżdziłam Od czterech lat sporadycznie Brak czasu ,inne obowiązki uniemożliwiają mi przyjemnośc .W mojej wsi jest stadnina chociaż sobie popatrzę ,pogadam z nimi kostkę cukru podaruję Czasami stoją pod sklepem bądż barem ha,ha Poważnie,, właściciel zajeżdza na piwo latem a koń stoi uwiązany i czeka

To konie do siodła nie do pracy na roli ,zadbane piękne .Dla mnie wszystkie są piękne ,,nawet staruszki które dobrzy ludzie ratują Wspomagam finansowo takie akcje Nigdy przenigdy ,,nawet gdybym głodem przymierała nie zjadłabym z nich mięsa .Znasz modlitwę konia jadącego w transporcie na rzeż?