Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej

Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej

popcorn 08:45, 21 paź 2012

Ale zakupy! Cudne te zurawki! Moze tez sie skusze? Zazdroszcze miejsca - jak zwykle
pozdrawiam serdecznie!
Karola
Slawko 11:27, 21 paź 2012

Już się poprawiłem Czyli Ty jesteś jeszcze na etapie tworzenia, w sumie to każdy z nas coś tworzy w ogrodzie, nie którzy mniej, a inni więcej zazdroszczę, że jesteś na takim etapie, też bym sobie chciał tworzyć ogród od początku....to takie fascynujące pozdrawiam
p.s. ciekawy ten różanecznik 'cheer'
agniecha973 11:30, 21 paź 2012

Slawko, ale to nie moje To zdjęcia gościnne Madlen, która chciała mi pokazać swoje róże. U mnie jeszcze daleko do takiego stanu tarasu.
Pozdrawiam.

Tak, tworzę jeszcze, a że ogród spory, to dużo z tym pracy. Ale rzeczywiście przynosi to radość. Tak sobie myślę, że ludziom największą przyjemność sprawia właśnie działanie twórcze, w różnych dziedzinach.
agniecha973 21:40, 21 paź 2012

Wyznaczyłam rabatę przy domu, tą dodatkową do obsadzenia bluszczem i anemonami. Rozrównaliśmy ziemię. Wszystko poza obrębem węża będzie trawnikiem. Mam nadzieję, że takie spadki będą ok. Przyznam się, że robiłam to bez metrówki, tak na oko wg kształtu na planie Muszę jutro wyznaczyć tą rabatę dodatkową, która ma przysłaniać taras, wtedy będzie widać czy okręgi się zgrają.

Marlenaa 22:39, 21 paź 2012

Witam.
Przeczytałam cały Twój wątek i jestem pod ogromnym wrażeniem, czy masz czas na sen? Dzieci, dom, ogród warzywny, rewolucja w przedogródku.... Podziwiam i jednocześnie pocieszam się, że skoro inni dają radę to może i mnie się uda U mnie na razie trwa budowa domu, wszystko jeszcze przedemną, ale pozwolisz, że będziesz moją inspiracją. Będę podglądać i kibicować.
Pozdrawiam
agniecha973 00:03, 22 paź 2012

Dziś kolejna próba zrobienia zapasów grzybowych. Niestety, grzybów typu prawdziwek czy podgrzybek nie było po raz kolejny. Za to obrodziły opieńki.

A że już liczyć na grzyby raczej nie można, braliśmy co było. I tak całe rodzinki trafiły do naszej kuchni

agniecha973 00:07, 22 paź 2012

A w drodze do lasu taaakie coś. Niby huba, ale jakaś miękka...

popcorn 08:22, 22 paź 2012

Jakie ładne te grzyby! Opieniek nie zbieram, ale podobno z nich tylko jasne kapelusze, to z tych maluszków niewiele by zostało? choć pewnie maleństwa można w całości przetworzyć?
pozdrawiam, miłego dnia!
magnolia 08:39, 22 paź 2012

hej Agnieszko.
Super grzyby.
I znowu mieliscie pracowity weekned. Nam też sie co nieco udało, jest satysfakcja.

Zdradź jeszcze co było w podełku? Co kupiłaś?
Pszczelarnia 08:49, 22 paź 2012

A u nas też brak grzybów innych niż opieńki i rydze.