Martka sama się zastanawiałam co to z drzewo. A to skromny bez Palibin na pniu. Wystarczy bardziej paść na kolana przy robieniu zdjęcia i już ma się wrażenie że jest się w lesie .
Obwódkę możesz naśladować.
Bożena plany są. Niedawno sąsiadowi tłumaczyłam że już nie mogę sadzić w poziomie to "pnę się do góry" .
Nie ma dwóch zdjęć jednego floksa. Może się tylko zdarzyć, że gdzieś przypadkiem zrobiłam zdjęcie drugiej takiej samej odmianie w innym miejscu. Ale starałam się nie, zresztą u mnie raczej się nie powtarzają. Nie ma wszystkich, dwa mi gdzieś w krzaczorach się schowały. O jednym co najmniej zapomniałam
Już się naprawił, Jolu. Ale miesiąc był kiepski bez niego. Dziś zaliczyłam pełne
12 godzin ogrodowania, z odbiorem oczywiście.
Przygotowałam miejsce pod truskawki. Dziś nie sadziłam, zbyt gorąco, i nie pewna pogoda na dodatek,
Pierwsze cukinie zebrane, sezon otwarty.
Pierwsze borówki również dopasowały się do sezonu. a na koniec dnia-jeszcze pierwsze wspólne grillowanie. Tak lubię .
Jolu, bardzo miłe dla oka obrazki. Powojniki pięknie rosną.
Ta kompozycja jest świetna, co towarzyszy różom? I jakie drzewko masz w tle po lewej?
Niezmiennie zachwyca mnie u Ciebie obwódka z bodziszka. Będę naśladować
Ależ się działo w ten weekend! Prace budowlane na medal! Czy te panele są z drewna? aluminium? inne?
A powyższe zdjęcie musiałam zacytować z wykrzyknikiem! Sielskie i bajeczne widoki.
Cytrynkowa lilia podoba mi się bardzo. Mam pewien pomysł na nią u siebie
Tak… regał jest, ale jeszcze mu sporo brakuje
Np nie ma blatu i półek
No i oczywiscie jest kicha z pojemnikami
No wiec wkurzona jestem i postanowiłam za garaz nie chodzić
Kostka… zrobione tyle na ile było kasy
200/m2 samej robocizny wiec szybko zapasy się wyczerpały
I teraz wkurza cała reszta
No kiepski dzień
Wszystko mnie wkurza