a ja wiem kupowane w 2012 w lokalnej szkółce jako cisy te niższe były takie do połowy murku, strzygę je regularnie dla zagęszczenia, w tej chwili może pozwolę im iść wyżej
ale masz intensywnie z tymi bąblami fajnie. ja tez bym chciala trzecie ale się nie odważe ;p
u mnie sie zaczynają walki, młodsza rok i 2m-ce gorsza od starszej. dzisiaj mi pani w źłobku naskarzyła ze zabiera zabawki i ucieka
o ja Ania my lubimy takie tematy, pokaz jakieś fotki.......
jaką sypialnię planujesz?
ja pewnie za minimum 10lat będę zmieniać tylko slinka mi Cieknie na wasze remonty
ojej to ty mentorką moja byś mogła być z takim pozytywnym podejściem do pracy ja raczej z tych mocno wyluzowanych osob ale po prawie 2 latach laby nagle 6h przed monitorem czytając meeega interesujaca lekturą o procedurach GIIF (pewnie wiesz co to miałam dooosyć..
pomysł z grabami bardzo fajny, szpaler jako taka luźna przeslona od sąsiada i nizszy zywopłot przed suszarką tak? super. i pod tym szpalerem hortensje bezobsługowe praktycznie i masz pięknie i z głowy wiekszość sezonu
coś jak tutaj tylko graby można by gęściej jeśli mają przeslaniać https://www.ogrodowisko.pl/watek/6996-ogrod-w-otrebusach
hartkorowe pracę miałam więc eksploatacja następuje w przyśpieszonym tępię a komfort psychiczny i zdrowie są bardzo ważne, więc nie dla mnie praca której nie lubię i kredyty bo sama wiem po sobie że życie może odwrócić się o 360 stopni.....
u mnie jest jeszcze jeden problem jestem strasznym buntownikiem zawsze mówię to co myślę nie patrząc w ogóle na konsekwencje no i gdzie taki człowiek do korporacji......
oj mogłabym ci poopowiadać jak to fajnie sie w korporacji pracuje i uwierz mi ci na najnizszym szczeblu nie są tak dziobani z góry
ale skończmy temat pracy na forum bo tu tak miło jest gdy o ogrodach i planowaniu piszemy
nie w sumaka nie będę wchodzić, na tatarskim stanie
tylko ten sumak mały do 2m wys tylko, ale fakt ładny
wiesz ja tez jestem świadoma ze dlugo w tym szaleństwie nie pociągnę i pewnie wkońcu wybiorę podobnie jak Ty. szykuję sie od paru m-cy na przekwalifokowanie ale narazie muszę tu zostac bo Natka za często choruje żeby do nowej robo iść
już po pracy. dostęp do forum mam ale monitorowane strony są i niby mógłby ktos się dopiendrolić wiec ryzykowac będę gdy mnie wkurzą z czymś innym
ale najgorsze że pinterest mam zablokowany
ja myślę o tym co Ula nam tutaj zaproponowała za 2400zł na all jest pod nazwą uzdaczniacz, zmiekczacz wody
tylko muszę technicznie z hydraulikiem obgadac czy u nas da się domontować bo daleko kanalizacja jest..
a ty robilaś badanie wody i dlatego masz uzdaczniacz tak?