Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

Makao_J 08:48, 02 lis 2016

Przejrzałam tę stronkę od Kasi z lampami i chyba coś wybierzemy.

Bostonka już widać że się kończy ale będę ostrożna by coś się nie przyplątało. Na cmentarzu byliśmy bo lekarza na szybki spacer pozwolił.

No ale wczoraj mieliśmy paskudną pogodę a dziś choć to nie ideał ale deszcz nie leje.
tulucy 23:20, 02 lis 2016

U nas bostonka była raz, u syna, córka nie złapała, a on miał anginowe gardło, pleśniawki w buzi i wysypkę na przedramionach. Lekarka powiedziała, że gdyby nie ta wysypka, to by młodego potraktowała antybiotykiem na anginę, a tak, że to wirusowe, to neosine i przeciwgorączkowe i coś na wysyłkę. I płukanie buzi. Przeszło mu po 4 dniach

tulucy 23:20, 02 lis 2016

Dubelek

My potrzebujemy dużo krzeseł mamy sporo, nawet zapas składanych, ale chciałabym mieć już tak porządnie 8 jednakowych.
lojalna_ 16:54, 08 lis 2016

Czytam o lampach krzesłach i chorobach ))).

Powoli wszystko ogarniemy )) taki czas wiecej mamy teraz na przemyslenia i obyśmy zdrowi byli ))))))
Makao_J 17:09, 08 lis 2016

Jestem ponownie.

Bostonka minęła więc na razie z choróbskami spokój. Za to młodszy syn rozwalił głowę jak bawił się z siostrą.
Byli pod opieką babci i dziadka i bawili się w raz dwa trzy baba jaga patrzy. Siostra chciała wygrać i pchnęła go na ścianę. Dwa szwy musieli mu założyć w szpitalu bo rana paskudnie się rozłaziła. Dzielny był niesamowicie choć płakał podczas znieczulenia strasznie.

Za to starszy syn tego dnia zdobył puchar w tańcu towarzyskim na Wilanowie.

Człowiek przy trójce dzieci to musi być gotowy na wszystko jak widać.
Anda 19:23, 08 lis 2016

Aniu, wspolczuje i gratuluje jednoczesnie Dobrze, ze wszystko szczesliwie sie zakonczylo
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
elegance 19:48, 08 lis 2016

Witaj,
Piękny masz ogród! Bardzo ładne nasadzenia. Mam nadzieję, że coś na tym skorzystam
anna_t 19:54, 08 lis 2016

Makao_J napisał(a)

Kuchenną demolkę to ja miałam rok temu. Całe wakacje eM kuł i przerabiał. Od Bożego Narodzenia 2015 jestem posiadaczką nowiutkiej kuchni którą uwielbiam.

Teraz przyszedł czas na sypialnię bo mieszkamy tu 10 lat a wciąż koczujemy w pokojach dzieciaków. Wstyd. Może uda się na te Boże Narodzenie spać w nowiutkiej sypialni.
Hehe, swoją drogą to niezłe prezenty robimy sobie na święta - no nie??

o ja Ania my lubimy takie tematy, pokaz jakieś fotki.......
jaką sypialnię planujesz?
ja pewnie za minimum 10lat będę zmieniać tylko slinka mi Cieknie na wasze remonty
anna_t 20:02, 08 lis 2016

Makao_J napisał(a)
Jestem ponownie.

Bostonka minęła więc na razie z choróbskami spokój. Za to młodszy syn rozwalił głowę jak bawił się z siostrą.
Byli pod opieką babci i dziadka i bawili się w raz dwa trzy baba jaga patrzy. Siostra chciała wygrać i pchnęła go na ścianę. Dwa szwy musieli mu założyć w szpitalu bo rana paskudnie się rozłaziła. Dzielny był niesamowicie choć płakał podczas znieczulenia strasznie.

Za to starszy syn tego dnia zdobył puchar w tańcu towarzyskim na Wilanowie.

Człowiek przy trójce dzieci to musi być gotowy na wszystko jak widać.

ale masz intensywnie z tymi bąblami fajnie. ja tez bym chciala trzecie ale się nie odważe ;p
u mnie sie zaczynają walki, młodsza rok i 2m-ce gorsza od starszej. dzisiaj mi pani w źłobku naskarzyła ze zabiera zabawki i ucieka
Pszczelarnia 20:05, 08 lis 2016

Kasya napisał(a)

no wlasnie ja nie znam poza marketami typu LM
i tez kupowalam przez net, jest 30% taniej niz w sklepach

ja kupowalam tu
http://www.twoje-lampy.pl/

ja polecam jeszcze tomix.pl nigdy się nie zawiodłam i wybór doskonały.