Wczoraj już prawie o zmroku wracałam z Lodzi i spotkaliśmy na polach stado bocianów. Zrobiłam kilka zdjęc ale że było ciemnawo to dziś od rana chciałam dorobic nowe , a bocki już odleciały.......
Fajna odmiana paproci przy kaktusikach.
Dążenie do zrobienia schodków wg projektu pokazanego na pierwszych stronach wątku się spełniło-gratulacje.
Wspaniałe przywiozłaś kaktusy-uwielbiam takie klimaty.
I jeszcze jedno-robisz cudowną biżuterię, czy ktoś w Twojej rodzinie był złotnikiem? Po kim taki talent odziedziczyłaś???
Pozdrawiam.
Niestety .. mnie bardziej niż ciuszek powaliła na kolana hortensja.......... wybacz Irenko...... hortensja jest wypasiona jak na sterydach. Danus..jaka to odmiana.....????
Anuś - to limelight - a raczej trzy blisko siebie Ale jakby Danusia się ich pozbywała to już mamy ustalone kilka stron wcześniej do kogo idą
Sebciu! A znasz takie powiedzenie: "Pan tu nie stał" ?
Zawsze możemy Cię "wysiudać" z kolejki!
Hortensja, jakiej jeszcze nigdy w zyciu nie widziałam - Danusiu , czym Ty ją karmisz?
Pozdrawiam obie dziewczyny obok hortensji
Dawidzie,Danusiu, piękne róże od Was, u mnie jeszcze tak pięknych nie ma.
Dzięki za życzenia!
Z samego rana balsamem mi serce smarujecie......
Miłego dnia!
Anuś! gratuluję i setek, i spotkań ,i pięknych zdjęć!
Dalej ,dziewczyno ,pędź!
Ale od czasu do czasu popatrz pod nogi.......bo zadepczesz jakąś roślinkę!Niechcący,oczywiście!
Marto - kanciki super !!! A te wypasione wrzosy zachwyciły mnie bardzo - ile lat mają te okazałe kępy? - okrywasz je na zimę?
mg size=360x480]https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/20/202782/original.jpg[/img]
Ale bieluń Aniu ma jeszcze tyle pąków, że będzie Cię cieszył jeszcze bardzo długo
A co z kannami się stało, że zakwitła tylko jedna?- moje niestety nie przezimowały - za słabo je chyba podlewałam i zasuszyły się kłącza - bardzo mi ich szkoda
Bieluń trochę się rozpanoszył szkoda, że to kwiat jednego dnia