Dasiu ładne trawki i liliowiec spóźnialski, jak w większości moje kwitły 4 tyg., temu to mnie nie było i nie miał kto zrobić zdjęć, to chociaż u Ciebie na niego popatrzę
Moje liliowce późno były sadzone, bo one tegoroczne, tylko niektóre kwitły, Ale to było dawno, tylko ten jeden jakiś spóźniony.
W sobotę przesadzanie było na szybko, bo wujek zaproponował, ze moje resztki warzywnika przeora z całym polem, o ile usunę wszystko. A tam oprócz resztek warzyw był przechowalnik kwiatów, stąd szybka reorganizacja. Na zdjęcia zabrakło czasu. Wczoraj cały dzień padało, dziś wróciłam po zmroku. Zdjęć brak
Zresztą nie wszytko jest na miejscach docelowych, bo ja sieję, dzielę, ale na zapas, bo mam tylko teren przed domem jako tako wyrównany. Za domem na razie kartoflisko, a raczej resztki po nim
Wróciłam dziś ok. 17 do domu, jeszcze jasno było i miałam wrazenie, ze o czymś powinnam pamiętać. Obiad zrobiłam, telefon zaległy, potem negocjacje z trzylatkiem w róznych istotnych sprawach itd.Teraz mnie olsniło, miałam zrobić zdjęcia!!! Ale juz chyba za ciemno jednak