Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

KasiaWB 21:15, 09 paź 2012

romka napisał(a)
Czesć Kasia, trochę mnie nie było.... nawet trochę dużo... nawet nie wiem jak skończyła sie historia z Danusiowym zimozielonym ogrodem... ale cóż, mam nadzieję wkrótce powrócić i nadrobić zaległości, po części przynajmniej...
a póki co buziak w niedzielne popołudnie....

cześć Romka, mnie też trochę nie było... ja pewnie zimą nadrobię. Ciekawa jestem co u Ciebie
Buziaki!!!
KasiaWB 21:17, 09 paź 2012

irena_milek napisał(a)
Kasiu, wiem, że zawsze czasu brak, pokaż chociaż fotki

popcarol napisał(a)
O, a Kasi nadal nie ma
Wrzuć jesień u siebie!! Pozdrawiam!

Irenko, Karolinko - troszkę jesieni u siebie pokażę, może dzisiaj, jak zgram zdjęcia
Buziaki!
KasiaWB 21:19, 09 paź 2012

hanka_andrus napisał(a)
Kasiu,zostawiam pozdrówka,na przejrzenie ostatnich tygodni wrócę wieczorem.

Dziękuję Haneczko za pamięć również przesyłam serdeczne pozdrowienia
KasiaWB 21:22, 09 paź 2012

Lena napisał(a)
Wspaniała relacja zdjęciowa

irena_milek napisał(a)
Kasiu, dziękuję, wspaniała relacja

Relacja malutka, bo czasu nie było na więcej wyjazd był super pod wieloma względami, wiele ciekawostek z całego świata tyle, że branża nieogrodnicza rośliny były dodatkiem.
monteverde 21:23, 09 paź 2012

Cześć Kasiu, fajnie, że jesteś jak tam u Ciebie jesień w ogrodzie?
KasiaWB 21:26, 09 paź 2012

Rench napisał(a)

i jeszcze raz bambusy ) fajne miejsce do wypoczynku

a tu .... bukszpanowe bonsai wspaniałe!

A ja sadziłam ,że bukszpanowe sa tylko bryły.
Człowiek się całe życie uczy i głupi umiera

Witaj Renata padłam jak zobaczyłam te bukszpany było ich znacznie więcej w tej hali poza tym widziałam wiele innych bukszpanów rosnących przy drogach, ulicach, domach, hotelach itd. Zachwycające szkoda, że nie mam zdjęć ale to nic, kiedyś nadrobię
Pozdrawiam
KasiaWB 21:30, 09 paź 2012

Marta napisał(a)

Dawno mnie u Ciebie nie było, wszystko fajnie się rozrosło. Zakątek z hortensjami i Nigrą bajeczny, a ceglany mur też bardzo mi się podoba Pozdrawiam

Witaj Marta miło mi, że się podoba ja tam odpoczywam, chociaż ostatnio ciężko pracujemy i walczymy z chwastami mur faktycznie wyszedł fajnie, obecnie w jednej części jest już drewutnia, chociaż nie skończona jeszcze, ale pomału ogarniamy ) Pozdrawiam!
KasiaWB 21:34, 09 paź 2012

marzena napisał(a)
witaj Kasiu
cudowne foty - wszystkie

Cześć Marzena miło, że odwiedziłaś mój wątek chciałam uchwycić choć trochę tych dekoracji czasami trudno było, bo były miejsca gdzie fotografowanie było w ogóle zabronione
Pozdrawiam
KasiaWB 21:46, 09 paź 2012

Marzena2007 napisał(a)

coś dla miłośników bambusów w przejściach między halami są strefy wodne, które wspaniale orzeźwiają

Tak bambusy mialy wyglądać u mnie w podjeździe ..... Tylko aura im w Polsce nie sprzyja.....
A donice z bukszpanami to moje ulubione

Cześć Marzenko jak zobaczyłam te bambusy to pomyślałam od razu o Tobie, więc dedykuję te zdjęcia właśnie Tobie no niestety nasza strefa klimatyczna nie sprzyja wielu pięknym roślinom wielka szkoda (((......
Donice z bukszpanami cuuudne tylko chwycić i uciekać ))
Pozdrawiam
KasiaWB 21:49, 09 paź 2012

Urszulla napisał(a)
Pozdrawiam Kasiu i jestem z Tobą w zmaganiach jesiennych w ogrodzie i na budowie.

dzięki Ula zmagamy się teraz z wieloma sprawami w ogrodzie też walczymy, ale to nawet jak ciężkie to miłe przecież budowa narazie musi poczekać cóż...