Mireczko ,dziękuję za wizytę i życzenia, nie wiem czy dziś również Twoje święto, czy ty lutowa,ale życzenia zdrowia przyjmij wraz z kwiatkiem.Od przybytku głowa nie boli,a może się przyda!
Dzięuje Ci bardzo za sugestie, ogarnę je jutro i spróbuje coś z tym zrobić Oczywiście zacznę od poszerzenia rabat.................... to dopiero będzie robota
Jeszcze raz dziekuję za powitanie i mam nadzieję, że będę mogła zobaczyć na żywo Twoje królestwo
Cholender,jak to kapelusz zmienia człowieka! Kapelusze od zawsze mi się podobały, ale jak tu ,,rżnąć damę" jak w obu rękach siaty z zakupami a przed sobą jeszcze wózek dziecięcy.....
Ale z tego wyrosłam! Nareszcie, i czas na kapelusz nadszedł!
Dziękuję za komplementy....... kapelusz zadowolony,macha rondkiem.Awatarku nie zmienię.....
No i i jeszcze podziękowania dla Celinki,Poziomki,An-tre,I.....MIreczki!
Niech wam się darzy! w dwójnasób!
We własnym imieniu serdecznie dziękuję za wszystkie nadesłane laurki z życzeniami,
Dla wszystkich załączam podziękowanie za pamięć i życzę zadowolenia ze swoich ogrodowych poczynań!
a no jeszcze!
Hania to angielski szyk ! - bardzo Ci w tym kapeluszu twarzowo
miałaś super miłą wizytę a Anula to aparacik ma nie ma co
ale nie pomoże aparacik muszą też być eksponaciki a u Ciebie - jak było widać całe mnówstwo i niektóre bardzo samakowite
i żebym nie zapomniała avatar masz najcudniejszy i błagam nie zmieniaj - została uchwycona w oczach "iskierka psotka" i ile razy się pojawiasz ja zawsze się śmieję - do Ciebie oczywiście