Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Magdalenka

Ogród Magdalenka

Madzenka 00:40, 27 sie 2012

Dbranoc, na bieżąco u Ciebie zawsze jestem
anna_studio 00:41, 27 sie 2012

....ale cudowności.....!!!
i wianek, i trawki, i rojniki, i....... zdjęcia !!!
Wieloszka 08:27, 27 sie 2012

noemi napisał(a)

Wieloszka .... będziemy razem robić jesienny wianek z rajskich jabłuszek obiecuję .... czynię już przygotowania w tym temacie dla nas , czyli dla całego KOIID .....dam znać o terminie spotkania .... prośba.... jak wpadną Ci w oko takie jabłuszka to alarmuj .... szczerze , to nie widziałam ich w sprzedaży , ale musimy je mieć
Dla Was Kochani mój bukiecik

Noemi a te jabłuszka to mają być żywe prawdziwe? Widzę, że się wciągasz Ale supcio, że o nas wszystkich myślisz! Będziesz moim mistrzem wiankowym
No a nie dość że z wiankowania musisz mnie podszkolić, to teraz jeszcze z tego iphoto - kompletna ignorantka jestem pod tym względem, a Tobie widzę co raz lepiej idzie - wpisuję się na kurs, psze Pani!
motylla 14:45, 27 sie 2012

Wklejam na dowód, ze mi jabłuszek nie ubędzie jakby co W zamian możecie mi dać wskazówki, jak zrobić taki wianek
Milka 14:55, 27 sie 2012

Wieloszka napisał(a)

M. dzisiaj zrobił mi fotkę jak kosiłam trawnik.... nie mogłam się oderwać od Gap'a i słońce mnie dopadło ....
Madzia w akcji

Fajne widoki u Ciebie... O limkach piszę! O żurawkach zresztą też i trawkach i rojnikach i wianku, a mówiłaś, że nie umiesz... foch To teraz za karę będziesz musiała koleżankę podszkolić z wiankowania

super fota! ja tylko raz kosiłąm, raczej mi nie wychodzi
noemi 16:37, 27 sie 2012

motylla napisał(a)
Wklejam na dowód, ze mi jabłuszek nie ubędzie jakby co W zamian możecie mi dać wskazówki, jak zrobić taki wianek

Piękne są ... byłam u Ciebie , ale u siebie też wklejam linka....do wianka.... Kwiatholandii podała wskazówki , jak go zrobić .... może jeszcze komuś się przyda....

https://www.ogrodowisko.pl/watek/1546-ogrod-z-perspektywa-na-przyszlosc?page=125

justi 16:44, 27 sie 2012

Ślicznie u Ciebie Magduś, jak zwykle zresztą Już wiem co zrobić z kwiatami hortensji, podsunęłaś mi pomysł tym wiankiem
noemi 16:47, 27 sie 2012

Madżenko ja u Ciebie też zawsze ....na bieżąco ... pozdrawiam .... szerokiej drogi

Aniu ...........do Ciebie też Kochana zaglądam obowiązkowo codziennie .... wyczekując zawsze pięknych fotek....teraz proszę obfocić donicę , o której Sylllwia wspomniała .... już się nie mogę doczekać ....
Wieloszka jabłuszka żywe ... malutkie ... szukamy razem ...może Gosia nas wesprze .... zobaczymy.... rozglądaj się u siebie w okolicy , czy nie rośnie gdzieś jakaś sierota i nie przesadzaj z tym mistrzem wiankowym.... ja zgapiam ile się da .... dobrze, że tu Wszyscy łaskawi i na to pozwalają .... a iPhoto odkryłam w ten weekend a kompa mam od półtora roku .... ale pokaże Ci co i jak .... koniecznie musimy się spotkać u mnie tym razem

Irenko dziękuję .... to fajna pamiątka ....mam dowód , że koszę z uśmiechem na twarzy

noemi 16:50, 27 sie 2012

justi napisał(a)
Ślicznie u Ciebie Magduś, jak zwykle zresztą Już wiem co zrobić z kwiatami hortensji, podsunęłaś mi pomysł tym wiankiem

Justi dziękuję Ci bardzoooooooo ..... oczywiście na GAP-ie taki wianek zobaczyłam.... wpisz sobie w wyszukiwarkę na Gapie wreath ( wianek) ..... zobaczysz jakie dekoracje cudne.........
GabiK 13:54, 29 sie 2012

Magdo, nadrobiłam. Ale się u Ciebie dzieje.
Wianek świetny, hortensje bujne. Moje jakieś małe kwiaty mają.

Kupujesz drzewko w róg w tym roku?