Ciebie to trzeba chyba klejem przyleic co bys polezala i poodpoczywala...tylko gdzie taki klej znalezc ??????
Tyle planow, tyle pracy juz szczegolowo zaplanowanej a niby odpoczynek... ?
Ja zawsze patrze na Ciebie i czytam Twoj watek, ktory wielbiam bo zawsze dodaje energii i dobrego humoru... zastanawiam sie co kogo nakreca... czy Ty tak dzialasz na ogriod,ze w szalonym tempie zmienia sie jak" dzungla " czy to on doddaje ci tyle energi, usmiechu i niekonczacych sie pokladow sil, ktorymi obdarowujesz innych ????
ja sie pytam????
cudnego dnia, duzoooooooooooooooooooo slonka i usmiechu !!!!
buziaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ciebie to trzeba chyba klejem przyleic co bys polezala i poodpoczywala...tylko gdzie taki klej znalezc ??????
Tyle planow, tyle pracy juz szczegolowo zaplanowanej a niby odpoczynek... ?
Ja zawsze patrze na Ciebie i czytam Twoj watek, ktory wielbiam bo zawsze dodaje energii i dobrego humoru... zastanawiam sie co kogo nakreca... czy Ty tak dzialasz na ogriod,ze w szalonym tempie zmienia sie jak" dzungla " czy to on doddaje ci tyle energi, usmiechu i niekonczacych sie pokladow sil, ktorymi obdarowujesz innych ????
ja sie pytam????
cudnego dnia, duzoooooooooooooooooooo slonka i usmiechu !!!!
buziaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak się jakoś siamo robi........ tato mawiał, że ja diabłu z patelni uciekłam
A odpoczynek preferuję tylko aktywny...... chociaż ostanio Ogrodowisko stanęło wyżej w hierarhii ulubionych odpoczynków.. ......... zjadacz czasu......... no to po malutkiej któtkiej przerwie (normalnie to bym pobiegła pobuszować w grządkach....ale dzięki temu paznokcie przez chwilę czyste... ) ..wracam do obowiązków........
Ania, a to nie fotomontaż? normalnie, nie wierzę!!
Jaki fotomontaż.... u mnie Hawajaje
że Hawaje, to wiem, ale że się z uwięzi pracy zerwałaś!!! to czad!
Kiedyś w urzędzie Pani postanowiła mnie nie obsłużyć, dopiero po przerwie (a o takowej żadnej kartki nie było) stwierdzając poważnie: "Chińczyki też jedzą"
A ja dodatm tylko, że biali ludzie też miewaja przerwy w pracy...... za to dzis aż mam zakwasy od tego pływania do upadłego..... Zapowadali załamanie pogody...i trzeba było to wykorzystać
hej!
wpadłam na chwilkę i widzę Hawaje, coś o chińczykach , liliowcowa rzeka - no intrygujące i że do kubusiowa trza lecieć
to lecę
a nie wiesz na której setnej stronie masz o kamykach wierconych - naopowiadałam mężeowi i się zdeklarował i chce sprawdzić czy ma świadomośc swojej deklaracji
Ania, a to nie fotomontaż? normalnie, nie wierzę!!
Jaki fotomontaż.... u mnie Hawajaje
że Hawaje, to wiem, ale że się z uwięzi pracy zerwałaś!!! to czad!
Kiedyś w urzędzie Pani postanowiła mnie nie obsłużyć, dopiero po przerwie (a o takowej żadnej kartki nie było) stwierdzając poważnie: "Chińczyki też jedzą"
A ja dodatm tylko, że biali ludzie też miewaja przerwy w pracy...... za to dzis aż mam zakwasy od tego pływania do upadłego..... Zapowadali załamanie pogody...i trzeba było to wykorzystać
chyba muszę się pływać nauczyć! ja miałam zakwasy od pracy, wytrzepałam na trzepaczce, jestem jak nowa!
dobrze zrobiłąś, kochany biały człowieku!!
hej!
wpadłam na chwilkę i widzę Hawaje, coś o chińczykach , liliowcowa rzeka - no intrygujące i że do kubusiowa trza lecieć
to lecę
a nie wiesz na której setnej stronie masz o kamykach wierconych - naopowiadałam mężeowi i się zdeklarował i chce sprawdzić czy ma świadomośc swojej deklaracji
Kompletnie nie mam pojęcia na której stronie...... ogólnie trza wiercić wiertłem diamentowym.... wiertarką udarową, z wiertłęm o długości grubości kamienia... pod spodem pod węzyk jest wywiercone gniazdo na trójnik..... ale trójnik nie musi być.... . ogólnie wierdzi siebaaaaardz odługo.... i co chwila trzeba wyciągac wiertło i wydmuchiwać odwierty, by nie spalić wiertarki.....