Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "magnolia"

Ogród Nety- moje marzenie 11:11, 16 lis 2016

Do góry
magnolia napisał(a)
tu akurat piny się trochę przydaja, bo pokazują do czego Ty dążysz, a to jest najważniejsze. Bo pod hasłem ogród nowoczesny i minimalistyczny mogą być bardzo różne wyobrażenia o ogrodzie.
Czy to maja byc mocne, zdecydowane bryły, czy może zwiewne łany, monorchomatyczne plamy i dywany, czy jakaś zabawa kontrastem- piszę tu o nasadzeniach.
Ja bym jeszcze popracowała nad kształtem rabat i trawnika, cos mi tam jeszcze zgrzyta

Ja myślę raczej o łanach, plamach jesli chodzi o nasadzenia. A w którym miejscu zgrzyta?
Ogród Nety- moje marzenie 10:41, 16 lis 2016

Do góry
tu akurat piny się trochę przydaja, bo pokazują do czego Ty dążysz, a to jest najważniejsze. Bo pod hasłem ogród nowoczesny i minimalistyczny mogą być bardzo różne wyobrażenia o ogrodzie.
Czy to maja byc mocne, zdecydowane bryły, czy może zwiewne łany, monorchomatyczne plamy i dywany, czy jakaś zabawa kontrastem- piszę tu o nasadzeniach.
Ja bym jeszcze popracowała nad kształtem rabat i trawnika, cos mi tam jeszcze zgrzyta
Ogród Nety- moje marzenie 10:23, 16 lis 2016

Do góry
magnolia napisał(a)

to ja dorzuce moje zdanie- można.

Oczywiście

Edit- Ja zrozumiałam, ze to pytanie. A to była odpowiedź )))

Ok, to jak już do mnie dotarło, to podpowiedz prosze jeszcze na co zwrócic uwagę, jak Ty byś się do tego zabrała, od czego zaczęła, jakie rośliny doradziła.
Ogród Nety- moje marzenie 10:16, 16 lis 2016

Do góry
Nett napisał(a)

Dyskutujemy o tym czy można zrobić nowoczesny, minimalistyczny ogród z niedużą liczbą gatunków, atrakcyjny cały rok na falistych/ okrągłych rabatach.

to ja dorzuce moje zdanie- można.
Ogród Nety- moje marzenie 09:51, 16 lis 2016

Do góry
magnolia napisał(a)
Neto, ja mało na bieżąco jestem
Czego teraz szukasz?- formy dla ogrodu? Kształtów rabat i trawnika?

Dyskutujemy o tym czy można zrobić nowoczesny, minimalistyczny ogród z niedużą liczbą gatunków, atrakcyjny cały rok na falistych/ okrągłych rabatach.
Ogród Nety- moje marzenie 09:46, 16 lis 2016

Do góry
Neto, ja mało na bieżąco jestem
Czego teraz szukasz?- formy dla ogrodu? Kształtów rabat i trawnika?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 13:59, 15 lis 2016

Do góry
magnolia napisał(a)
magicznie, zachywcająco!
Foty z dalszym widokiem dla mnie najcudniejsze.

Kotki, ja ze swoimi nie dołączę bo przy Gosi fotach, moje są nic nie warte, a poza tym mamy wirusa żołądkowego na 4 gęby. Dzielnie się zwlekłam, ubrałam i zajrzałam tu do Was. Reszta ekipy leży i zdycha.

Marta...gdyby nie to żeś chora to bym Cię przez kolano przełożyła!
Foty Twojego ogrodu nic nie warte! Aleś mnie zezłościła kobieto...normalnie napić się będę musiała....

Zdrowiej bo to pewnie przez chorobę takie głupoty wygadujesz
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 13:24, 15 lis 2016

Do góry
magicznie, zachywcająco!
Foty z dalszym widokiem dla mnie najcudniejsze.

Kotki, ja ze swoimi nie dołączę bo przy Gosi fotach, moje są nic nie warte, a poza tym mamy wirusa żołądkowego na 4 gęby. Dzielnie się zwlekłam, ubrałam i zajrzałam tu do Was. Reszta ekipy leży i zdycha.

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 13:10, 15 lis 2016

Do góry
Ależ stron przybyło
Ja tu wpadam naoglądać się zdjęć i taka piękna krysztalowa niespodzianka. Dobrze, że trawy jeszcze nie związane, bo cały ich urok wtedy pryska.
Pięknie, Gosiu, pięknie Magnolia wiedziała co robi

Linki do cudeniek podam w privie. Przekaż Dziewczynom, które są ainteresowane
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:13, 15 lis 2016

Do góry
No to jak jeszcze Magnolia dołączy z sesją swojego ogrodu, to już będzie komplet aktualnych zdjęć
Ogródek Iwony II 09:42, 15 lis 2016

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Agatko, to chyba zależy, gdzie kupujesz drzewka.
Dużego buka kupiliśmy w szkółce, gdzie o drzewka dbają. Mały kupiony w innej szkółce miał lokatorów, podobnie jak drzewka z tej drugiej szkółki. Drugi sezon go pryskałam.
A dużego nie musiałam.

Magnolia też ładna. Mi niestety zmarzła i boję się drugi raz kupować. Klimat u mnie, jak w Suwałkach
No i już miejsca nie mam ...

Wszystkie drzewa mają swoje plusy i minusy.
Na pewno warto mieć je w ogrodzie nie zależnie jaki kto wybierze .

Zmrożony ogród super uchwyciłaś na zdjęciach.
Ogródek Iwony II 09:09, 15 lis 2016

Do góry
Agatko, to chyba zależy, gdzie kupujesz drzewka.
Dużego buka kupiliśmy w szkółce, gdzie o drzewka dbają. Mały kupiony w innej szkółce miał lokatorów, podobnie jak drzewka z tej drugiej szkółki. Drugi sezon go pryskałam.
A dużego nie musiałam.

Magnolia też ładna. Mi niestety zmarzła i boję się drugi raz kupować. Klimat u mnie, jak w Suwałkach
No i już miejsca nie mam ...
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:24, 14 lis 2016

Do góry
magnolia napisał(a)
Madżenko pięknie masz!
jakie kostki na wjazdowej duże i zwarte

Wjazdowa nabiera masy, w przyszlym seoznie czeka nas rzeźba
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 21:20, 14 lis 2016

Do góry
magnolia napisał(a)

"Gałeczki" śniegu zachwycające
Bawarka 20:16, 14 lis 2016

Do góry
Rosna grzyby...nawet w morzu Takie cuda panie , takie cuda

i takie tez

Zapamietana z dziecinstwa magnolia. Zawsze kwitla tysiacami kwiatow, cudo, rozowe cudo. Widac ze juz mocno przycieta.

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 17:38, 14 lis 2016

Do góry
magnolia napisał(a)

ale was pięknei przysypało
fajnie wyglądaja jeżówy w czapkach. ładne im uszyłaś
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies