Cis hicksi proszę o pomoc
21:51, 17 lip 2022
Skasowałem swoją odpowiedź bo szkoda słów na takie zachowanie ze strony sprzedającego... 140zl za to zapłaciłem i na wstępie powiedziałem że ma być pod żywopłot. Reasumując. Nie opłaca mi się zwracać bo wyliczyłem że minus benzyna (będę musiał pojechać drugi raz) odzyskam 80zl i stracę sporo czasu.takze teraz ogromna prośba do was. Ten żywopłot ma być w rogu działki nie musi być idealny. Czy odpowiednim cięciem da się i z tego go uzyskać ? Od dołu 30cm jest płyta betonowa dopiero potem siatka więc nie musi być od samego dołu idealnie zabudowany zywoplot. To jedna opcja. Druga dokupić kilka ładnych pomieszać z tymi ? Albo trzecia kupić nowe a te pod coś innego wykorzystać. Tylko pytanie pod co ... Z góry dziękuję za radę...trochę mnie zdenerwowała ta sytuacja nie powiem heh dobrze że jest to forum przynajmniej stąd wszystkie rady póki co się sprawdzaja
,
To jest to miejsce te miskanty wylatują i tan cisy chce wstawić i zrobić w miarę wąski żywopłot
To jest to miejsce te miskanty wylatują i tan cisy chce wstawić i zrobić w miarę wąski żywopłot