Chyba wystąpię z wnioskiem do Ronina o wstawienie nowej funkcjonalności przeglądania stron: idź do_
Normalnie żeby nie wyjść na sklerotyczkę cofnęłam się do 464 strony, gdzie podałaś mi nazwę odmiany białych róż. Jak na okrywowe to one całkiem wysokie rosną.
Zastanawiałam się i wahałam ale to zdjęcie do mnie przemówiło. Moje dzieci będą się musiały naumieć, że różyczek to z całą pewnością się nie jada i nie dotyka
cd parku
...zaskoczeniem dla mnie była jedna jego część...
zaczynała się altaną...
od której brała początek kaskada wodna między schodami ...
z jednej strony hortensje a z drugiej bambusy
Wciąz sadzę te wielkie żurawy, ale cos już pokażę. Bedzie tak :
no chyba, ze jeszcze cos zmienie, bo nie wszystko posadzone
kilka zbliżeń:
Kule bukszpanową muszę przyciąć jeszcze i żywopłocik, tutaj jescze nie uczesane
Jestem zadowolona z tych zurawek, sa naprawde okazałe
kule jeszcze niezbyt doskonałe, stożki też, ale poczekamy
Pierwszy raz widzę ostrogowca. Ty to masz chyba wszystkie kwiatki, jakie można kupić w polskich szkółkach
Niestety ale nie mam..... dziś zerknełąm za ile i gdzie można dokupić ich więcej........ a tam same chciejstwa.... musiałam szybko uciekać.. bo mogło się skończyć szaleństwem ....
to ile rabat machniesz jeszcze ... ??? ... Ania w przyszłym roku jak będziesz tak rabaty rozmnażać to się zmówimy z Terenią i będziemy "na czarno" bilety sprzedawać turystom ... ja do obiecanych tabliczek strzałki i opis stosowny dołączę ... nie denerwuj się ... godziny otwarte zrobimy w jakiejś przyzwoitej porze
mam folder "Madżenka" na okoliczność szybkiej "poczeby" spojrzenia na ideał ... wszystkie zapisuje ... chcesz to zabij ... za dwa dni siem będę musiała kilkadziesiąt stron cofać a muszę już ... nie złość się
Nie jesteś osamotnionia .... ja również mam taki "Marzeniowy" folderek ....będziemy razem dyndać
Nadal oczami Tytusa
Co ta moja Pani tak gada o tej białej korze... Coś tam się bieli ale tak się zachwycać?
A te limlajtki jak mawia to takie cudo?
A ta zielona sałata to jak mawia mój Pan anwet niejadalna....
Przez te róże to nawet sąsiada przy płocie trudno obszczekać!!!
mam folder "Madżenka" na okoliczność szybkiej "poczeby" spojrzenia na ideał ... wszystkie zapisuje ... chcesz to zabij ... za dwa dni siem będę musiała kilkadziesiąt stron cofać a muszę już ... nie złość się
Nie jesteś osamotnionia .... ja również mam taki "Marzeniowy" folderek ....będziemy razem dyndać
Hebe niech sobie wymarzają. I tak bedę je co roku sadzić. Takie kuleczki uwielbiam
Kącik różany raz jeszcze Kiedy miskanty zasłonią tę wstrętna skrzynkę elektryczną!!! buuu