O matko. ale się uśmiałam..! ... A Ty mu właściwe dyspozycje wydałaś?.. Może chłopina myślał, że już po olejowaniu i teraz myć będzisz i paseczki na własnoręcznie zrobionego mopa potrzebujesz...?
Ja Cię prosze, Ty noś ze sobą aparat i pstrykaj zdjęcia. Opublikuj, ku pokrzepieniu serc... że nie tylko nasze małże takie som...
Ana ja zakochana w betleyu jestem. Ae nożyce do kancików były za drogie, ale teraz żałuję, że nie bentleya
M się śmial ze mnie jak te nożyce zobaczył. Powiedział że boschem też moźna ten sam efekt uzyskać!! patrzcie co za ignorant!!! A przecież obserowował instruktaż Danusi.
Niech no ja kanciki zrobię to mu szczeka opadnie!!! I na technika dentystycznego z budżetu domowego nie dostanie!!!!
No dobra, jeszcze raz.. bo kwiatek nie ten Mam nadzieję, że wystarczy mi fotek w kompie...
Ale Passskudy blokują, bo nawet zdjęcie wgrywa mi się superhiper wolno....
Klikam bez... trudno Najwyżej edytuję... Madżenko wybaczysz...?
Edytuję
Rabata przecudnej urody .... moją lawendę po przesadzeniu chyba sz... trafi i trawę gracillimus również .... No trudno ..... Fajowe zakupy a ja również zakupiłam poziome nożyce u Dany , tną trawę tzn brody rewelacyjnie
AAAAA za chwilunię śmignie 500 setna stronica . Pozwól , że ja teraz wręczę kwiatek z gratulacjami i uciekam lulkać buziolki