Marzenko ta kompozycja bardzo mi się podoba z rozplenicą vertigo ... mogę ją skopiować ? ... jak ją gdzieś dostanę ... wygląda super i wyczytałam , że jest na słońce ...
Sebek wspaniale to wygląda !!!!!!!!!!!!!!
Ja tez uwielbiam rabaty robione jak odbicie lustrzane po dwóch stronach . Jeny super
Ja mam tak mnóstwo rabat zrobionych jeszcze nie pokończone, to bylin brakuje, kory lub jeszcze czegoś. Na środku jedna np. trójkątne wrzosowisko które widziałes u mnie i na boki ida identyczne rabaty Tylko ja się boję jak te rośliny utrzymać żeby rosły podobnie....
Jak ty sobie z tym radzisz ???????? pilnujesz , przycinasz jak któras roślinka za bardzo sie spieszy?
pozdrawiam
Wieje w dalszym ciągu okrutnie, a ja myślę, czy aby moje pnącza dobrze się trzymają podpór ?
Ta dorosła aktindia pewnie tak, ale ten młody powojnik co właśnie miał zakwitnąć ???
Coś na pewno wymyslisz, a ja się cieszę, że w końcu mogłam cię osobiście poznać no i całe szczęście, że nie za bardzo marudziłam ci z tym jedzeniem
pozdrawiam Sebek
Uśmiałem się z tego jedzenia
Ja też się cieszę, że mogłem poznać cały KOIID jak i całą resztę - spotkać takich ludzi to niesamowite przeżycie, człowiek jest tak naładowany pozytywną energią, że nawet do szkoły szedłem z uśmiechem - bo myślałem o spotkaniu
no z tym usmiechem na ustach dokonuj swoich rewolucji, a my będziemy doradzać
Coś na pewno wymyslisz, a ja się cieszę, że w końcu mogłam cię osobiście poznać no i całe szczęście, że nie za bardzo marudziłam ci z tym jedzeniem
pozdrawiam Sebek
Uśmiałem się z tego jedzenia
Ja też się cieszę, że mogłem poznać cały KOIID jak i całą resztę - spotkać takich ludzi to niesamowite przeżycie, człowiek jest tak naładowany pozytywną energią, że nawet do szkoły szedłem z uśmiechem - bo myślałem o spotkaniu
dobrze Marzenka mówi i cieszę się, ze powoli twoja weranda nabiera ostatecznych kształtów
Irenko nie mówimy na razie o barierce ... uśmiechamy się do powoli ... a kształty to mam ja a to lato ... )) i trzeba je zmienić ... a tu tyle pyszności ... wodzi na pokuszenie ...
witam miłe panie . jaki miód na serce moje że komuś się to podoba , bo same wiecie jakie dylematy mamy - trendy czy kochane kwiotuszki. czy 3 gatunki , czy upychamy co się da ?. na razie pracuje nad sobą w temacie NIE kupowania nowych gatunków ......
.( kupiłam sobie dzisiaj nowa jeżówkę białą ) .
i dobrze zrobiłąś, bo patrząc jak ci kwitną lilie, to samo będzie z jeżówkami