Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "magnolia"

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 13:24, 15 lis 2016

Do góry
magicznie, zachywcająco!
Foty z dalszym widokiem dla mnie najcudniejsze.

Kotki, ja ze swoimi nie dołączę bo przy Gosi fotach, moje są nic nie warte, a poza tym mamy wirusa żołądkowego na 4 gęby. Dzielnie się zwlekłam, ubrałam i zajrzałam tu do Was. Reszta ekipy leży i zdycha.

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 13:10, 15 lis 2016

Do góry
Ależ stron przybyło
Ja tu wpadam naoglądać się zdjęć i taka piękna krysztalowa niespodzianka. Dobrze, że trawy jeszcze nie związane, bo cały ich urok wtedy pryska.
Pięknie, Gosiu, pięknie Magnolia wiedziała co robi

Linki do cudeniek podam w privie. Przekaż Dziewczynom, które są ainteresowane
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:13, 15 lis 2016

Do góry
No to jak jeszcze Magnolia dołączy z sesją swojego ogrodu, to już będzie komplet aktualnych zdjęć
Ogródek Iwony II 09:42, 15 lis 2016

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Agatko, to chyba zależy, gdzie kupujesz drzewka.
Dużego buka kupiliśmy w szkółce, gdzie o drzewka dbają. Mały kupiony w innej szkółce miał lokatorów, podobnie jak drzewka z tej drugiej szkółki. Drugi sezon go pryskałam.
A dużego nie musiałam.

Magnolia też ładna. Mi niestety zmarzła i boję się drugi raz kupować. Klimat u mnie, jak w Suwałkach
No i już miejsca nie mam ...

Wszystkie drzewa mają swoje plusy i minusy.
Na pewno warto mieć je w ogrodzie nie zależnie jaki kto wybierze .

Zmrożony ogród super uchwyciłaś na zdjęciach.
Ogródek Iwony II 09:09, 15 lis 2016

Do góry
Agatko, to chyba zależy, gdzie kupujesz drzewka.
Dużego buka kupiliśmy w szkółce, gdzie o drzewka dbają. Mały kupiony w innej szkółce miał lokatorów, podobnie jak drzewka z tej drugiej szkółki. Drugi sezon go pryskałam.
A dużego nie musiałam.

Magnolia też ładna. Mi niestety zmarzła i boję się drugi raz kupować. Klimat u mnie, jak w Suwałkach
No i już miejsca nie mam ...
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:24, 14 lis 2016

Do góry
magnolia napisał(a)
Madżenko pięknie masz!
jakie kostki na wjazdowej duże i zwarte

Wjazdowa nabiera masy, w przyszlym seoznie czeka nas rzeźba
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 21:20, 14 lis 2016

Do góry
magnolia napisał(a)

"Gałeczki" śniegu zachwycające
Bawarka 20:16, 14 lis 2016

Do góry
Rosna grzyby...nawet w morzu Takie cuda panie , takie cuda

i takie tez

Zapamietana z dziecinstwa magnolia. Zawsze kwitla tysiacami kwiatow, cudo, rozowe cudo. Widac ze juz mocno przycieta.

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 17:38, 14 lis 2016

Do góry
magnolia napisał(a)

ale was pięknei przysypało
fajnie wyglądaja jeżówy w czapkach. ładne im uszyłaś
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:59, 14 lis 2016
Do góry
magnolia napisał(a)
molinia ode mnie to może być Karl Forester. Ale nie zapewniam, napewno to tylko molinia tzrcinowata.

Bacowa mi wkleiła fajna fotke ...ze zdejec nie rozrózniam odmiany

magnolio zobacz sama czy mi tam molinia spasuje czy moze cos innego powinnam dac ?

https://www.ogrodowisko.pl/watek/5730-kolorowa-piaskownica?page=509
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:37, 14 lis 2016

Do góry
molinia ode mnie to może być Karl Forester. Ale nie zapewniam, napewno to tylko molinia tzrcinowata.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 13:49, 14 lis 2016

Do góry
Gosia piękne zdjęcia.
bardzo, bardzo
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:53, 14 lis 2016

Do góry
magnolia napisał(a)
Ren, a Twój to już 'gimbaza'?

Tak trzecia klasa ... jego motto: "uczę sie dla siebie nie dla ocen"
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:08, 14 lis 2016

Do góry
Ren, a Twój to już 'gimbaza'?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:55, 14 lis 2016

Do góry
magnolia napisał(a)

ja mam podobnie ze średnim. Tzn nie jest kiepski, ale przestał robić cokolwiek, więc wyniki ma średnie. Nie mogę na to patrzeć, próbuje gadać, negocjować, egzekwować. Narazie wycisnełam z niego ból brzucha.

Na szczęście dwoje pozostałych uczy się samo, pilnuje się samo. Liczymy że średniemu przejdzie, jak pryszcze na nosie, bo z tego wyrośnie. Oby

To jesteśmy trzy ... ja mam tak z synem ... nie ma już kompa, zabraliśmy mu telefon, przestał chodzić do kościoła i ... dobrze, że jeszcze do szkoły raczy pójść ... to jest moja porażka wychowawcza ... na szczęście córcia rekompensuje mi te wszystkie przykre doświadczenia ...
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 09:28, 14 lis 2016

Do góry
Madżenko pięknie masz!
jakie kostki na wjazdowej duże i zwarte
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies