tu bym chętnie namówiła netę, żeby ciut 'oberwać' brzeg warzywnika na rzecz kontynuacji tej rabaty przez warzywnikiem,nawet nie zbyt szeroko, żeby właśnie coś tam się działo
tu bym chętnie namówiła Netę, żeby ciut 'oberwać' brzeg warzywnika na rzecz kontynuacji tej rabaty przez warzywnikiem,nawet nie zbyt szeroko, żeby właśnie coś tam się działo
Lewy bok własnie chciałabym zasłonić, tam jest tylko wcięcie w trawnika by można było zawrócić samochodem, ale na pewno nie do wjeżdżania. I jest to miejsce na wprost placyku, centralna oś widokowa. Bardzo bym chciała tam nasadzenia.
A teraz jeszcze żebym ja dobrze zrozumiała- rabata byłaby pomiędzy dwoma liniami narysowanymi, z przejściem do sadu, tak?
Natomiast nie zrozumiałam ostatniego postu o warzywniku, co miałabym zrobić?
Edit- a co do górnej częsci- myślisz, że jednak proste linie byłyby odpowiedniejsze? Skupiac się na prostych czy na falistych, bo już sama nie wiem co robić.
Widzisz, Natka jak wszyscy chwalą Twój plan?? Tyle osób się głowiło nad liniami prostymi i nie wychodziły, a Ty,która zawsze twierdzisz, że nie będziesz doradzać, taki pomysł rzuciłaś i nawet Magnolia chwali.
I o to mi cały czas chodzi. Żeby się nie bać mówić, proponować. Jak coś nie jest dobre, to nie, ale może się tak zdarzyć, a ty mamy idealny przykład, że czasem pomysł zupełnie na świeżo może być strzałem w dziesiątkę.
dziękuję ci kochana
O widzę że dyskusja w temacie kształtu rabat się rozwija. Ja też wybrałabym linie proste ( ale ja nieobiektywna jestem- bo takie chciałam i takie mam ). Ty najlepiej wiesz co ci się podoba i powinnaś zrobić według swojego gustu. Papier wszystko przyjmie a nikt nie wie tak dobrze jak ty jak to wygląda w realu. Potem się okazuje że pewne rzeczy są nie do przeskoczenia. Na szczęście na planowanie masz całą zimę to możesz na spokojnie analizować podsyłane przez dziewczyny uwagi i wybrać najlepszą opcję.
no to jeszcze łatwiej będzie jak lewa strona do zasłoniecia. Z warzywnikiem zobacz poniżej- chciałbym uszczknąc go kawałeczek na rzecz rabaty.
Byc moż etzreba dodac jeszcze 1 przejście bliżej warzywnika