Może jednak znajdę miłośników sosny?
Zamieszczę w tej chwili parę postów, dla porządku.
Na początku pewne wyjaśnienie, będę przynudzała. Mam dwa duże psy, to ważne muszę projektować i dostosować swoj ogród do tego co robią. Ulubioną ich zabawą jest to, że jeden zaczyna uciekać, a drugi go goni( dlatego zobaczycie na moich zdjęciach te "zasieki z bambusa" dziwnie wygląda, ale zdaje egzamin.
Od dwoch lat próbuję przebudować, przeprojektować swój ogród. Jak już wspominałam, w zeszłym roku zlikwidowałam trawnik( około 80m2) w to miejsce posadziłam kilkadziesiąt roslin, roznych, będzie to widać na zdjęciu,
Między innymi sosny. Dzisiaj liczyłam mam ich 35-36 sztuk.Dlaczego nie wiem ile, bo co do jednej rośliny mam wątpliwość, czy to sosna czy jodła? Dlatego będzie to mój osobny post.
Agato bardzo dziękuję Ci za link, znalazłam tam dla siebie wiele informacji, a sama przeglądając forum nie wiem kiedy bym to odnalazła. Dziękuje również "bogusławowi" to wlasnie jego wpisy dały mi wiele wiedzy.
A teraz na początku zamieszczę parę zdjęć sosen, które mam i poczekam, czy kogoś ten wątek zainteresuje!
Pozdrawiam