Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Kiedyś będzie tu pięknie ... 08:03, 30 cze 2012

Do góry
Diana napisał(a)

I mój ulubiony RH który sam się kulkuje

śliczny, piękna kulka.Wierzyć się nie chce że sam sie tak formuje

Nie potrafię oddać zdjęciami jego urody. Uwielbiam się na tę wielką półkulę patrzeć kwitł na bladoróżowy a nawet biało-różowy kolor niestety w tym roku górne pąki wymarzły i kwitł tylko po bokach. Ale tej zimy gabiony będą go chronić przed mroźnymi wiatrami i licze na szaleństwo kwitnienia
Ogród Leny. 07:49, 30 cze 2012

Do góry
Lena napisał(a)
Witajcie

Świetne buźki!!! A róża zachwyca i na dodatek fajny uklad zdjęć!

Czy te buzźki to gotowce, czy sama wykonujesz?
Ogród Leny. 07:43, 30 cze 2012

Do góry
Lena napisał(a)
Martek bardzo dziękuję
Kulki,"stożki" wymagają korekty

A tego miejsc alenko to jakoś uaciebie nie odnotowałam!!! Ale super pomysł na różnicę poziomów i jakie piekne topiary.
Mój mały raj 07:43, 30 cze 2012

Do góry
Witam, troszkę czasu mnie tutaj nie było, ale to nie oznacza,że nie dopieszczałam mojego kawałka raju
Lawendę posadziłam wokół kółeczka, to wg pomysłu mojej drugiej połówki,który tak jak monteverde oraz Mille podpowiedzieli mi to rozwiązanie. Za co dziękuje bardzo.

Także mój krasnal dostał nowy image:
Tutaj "stary" krasnal:
A tutaj "nowy":

Jeśli chodzi o agawę,postanowiliśmy sprezentować ją szwagrowi. Wpływ na tą decyzję miał fakt,że osiąga ona już duży rozmiar,a zimą już nie będziemy mieli gdzie jej schować,szwagier ma takie pomieszczenie,więc u niego będzie jej lepiej.I to on przesadzi sobie ją w większą donicę.
Teraz zastanawiamy się co kupić na jej miejsce.
Dostałam także w prezencie 2 nowe ozdoby do ogródka.
Tą dżdżownicę upatrzyłam sobie już w tamtym roku i niedawno dostałam ją od mojego narzeczonego:
A to studzienka,którą dostałam od mojej cioci:

Mój kawałek raju 01:59, 30 cze 2012

Do góry
Trochę wstawię host moja olbrzymka mam 3 takie ta jest od Roberta już kwitnie dzisiaj było pięknie i słonecznie żeby jutro też tak było dobranoc wszystkim
Kolorowe rabaty 01:53, 30 cze 2012

Do góry
boguslaw_r_ napisał(a)

Witam Marcia, pokaż tego kamyka, niech pokaże swoje piękno (w pewnym sensie ) pozdrawki

Taki Bogusiu z pola szarak
Kolorowe rabaty 01:51, 30 cze 2012

Do góry
hanka_andrus napisał(a)
Marto ?Można gratulować zakończenia roku szkolnego? Nie nauczycielka jesteś,ale kwiatka Tobie wyślę,należy się Tobie za wytrwałość,

Dziękuję Haniu,świadectwo mam już w rękach.Wyniki egzaminów do tytułu chyba dopiero w sierpniu
Kiedyś będzie tu pięknie ... 01:28, 30 cze 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
I mój ulubiony RH który sam się kulkuje

śliczny, piękna kulka.Wierzyć się nie chce że sam sie tak formuje
Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:) 01:24, 30 cze 2012

Do góry
Ana napisał(a)
Dziś nieogrodowo, ale obiecałam wsatwić fotki moich szkaradek przed i po...

Tym razem na warsztacie stolik, ktory był kwietnikiem i miał być kwietnikiem, a stał się mini-stolikiem kawowym w kąciku salonu-jadalni...

znalezione szkaradztwo ... na śmietniku (wiem, nie jestem normalna) ale zauroczyły mnie lekko wygięte nózki i wpadłam no i DĘBINA!!!! Wiuęc hyc podjechałam raz dwa pod smietnik i zabrałam szkaradztwo do domu

Blaty z dykty szybko usunęłam, nogi oszlifowałam i pomalowałam na kremową biel postarzając na rantach, wycięłam nowy blat, wybarwiłam w brązach i voila

Aniu tego mi brakowało u Ciebie , już dawno nie pokazywałaś swoich przeobrażonych przedmiotow pozdrawiam, zdrowa już jesteś?
Ogród Bogusława 01:18, 30 cze 2012

Do góry
boguslaw_r_ napisał(a)
kilka zakupionych roślinek na wyspę - kleks,

ręce brudne od żywicy

kilka tawuł japońskich, kilka bukszpanów, host i koniec z wyspą i metamorfozą środka.

o matuchno jakie maleństwa, kiedy to urośnie ? ale wiem ,że ty Bogusiu je uwielbiasz pozdrawiam
Ogródek Agam 01:14, 30 cze 2012

Do góry
agam napisał(a)

Agnieszko pięknie tu wygląda wszystko.nic bym nie zmieniła ...słowo a lilie...........zazdraszczam .........
Mój jesienny ogród 01:11, 30 cze 2012

Do góry
Robert ale mnie się podobaja te skrzydełka to u Ginnala? dobrze,że go kupiłam pozdrawiam
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 00:52, 30 cze 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)
to moja ściana winogron, Aga_pe widziała, już się cieszę, że chce owoce!!!!

Irenko to jest widok dech zapierający !!!!!!!!!!!!
wygląda to cudnie napewno nie powiedziałabym że w Polsce robiona fotka - gratuluję pomysłu i smacznych winogron
Ogrodnik mimo woli 00:52, 30 cze 2012

Do góry
piekne zestawienie lilia podsadzona szałwią i czym jeszcze? a to drugie też super hortensja i jej właścicielka to dwie ładne "laseczki"

Lek na całe zło czyli mój ogród 00:42, 30 cze 2012

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)
Amorfa? Piękne rośliny miododajne. A o amorfie nie słyszałam. Wygląda na ciepłolubną. Powiedz o niej więcej.
Wiesz, że Ania i Konstancja zabierają Cię w podróż?

Amorfa, czyli indygowiec jest krzewem bardzo wytrzymałym na suszę, złe warunki glebowe i mrozy. W Rumunii widziałam dziko rosnące. Tato dostał kilka krzewów ze Związku Pszczelarzy, jak również korkowca, krzewuszkę, lespedezę, suchodrzew, karaganę, irgę i ognika jako rośliny miododajne. Amorfa sama się wysiewa. Mam kilka siewek i mogę Ci sprezentować.

Lespedeza

Biało-Fiolet 00:36, 30 cze 2012

Do góry
bialofiolet napisał(a)
Taki cudny czosnek mi zakwitł. Tutaj jeszcze wystaje z trawska, ale dziś już wyplewiony przez męża.

Ależ piękny !!!!!!!!!!!!!!!
No boski poprostu wygląda jak bardzo elegancka biżuteria ogrodowa
ogrodoweimpresjejolki 00:29, 30 cze 2012

Do góry
Jolu wszystkiego naj naj naj najlepszego
SZCZĘŚCIE jest wyborem - ogród Diany 00:25, 30 cze 2012

Do góry
Tak jak wcześniej wspomniałam wczoraj strzygłam pierwszą z dwóch moich spirali W zeszłym roku było pierwsze cięcie ze zwykłej nieformowanej tuji Zarosła troszkę i zagęściła się Dopiero gdy jest obcięta widać jaki był z niej rozczochraniec

Z innej perspektywy
Lek na całe zło czyli mój ogród 00:24, 30 cze 2012

Do góry
Miniaturowy - prezent od Bożenki. Dziękuję

Lek na całe zło czyli mój ogród 00:22, 30 cze 2012

Do góry
Najnowszy prezent od kuzynki.

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies