Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Ana 22:39, 29 cze 2012

I jeszcze krzesełko Panicza Antoniego, w którym spożywa posiłki
Byłam zauroczona krzesełkami widywanymi często na skandynawskich blogach...
Zamieniłam więc wysłużony przez Księżniczkę i Księciunia plastik-fantastik (swoją drogą potężny) na małe zgrabne krzesełko, ktore jeszcze posiada blat, ale Pan Antoni jada już przy stole i blat zostanie wkrótce zdemontowany...krzesełko czywiście kupione w graciarni za grosze

PS. Tak tak, dobrze widzicie, na "salony" wkroczył stół tarasowy Na tarasie demolka, dotychczasowy stół w komisie, przyszły rozkręcony czeka na lifting w garażu, a jeść na czymś trzeba Trzeba też tarasowemu skrócić nogi...zdecydowanie
Nati 22:51, 29 cze 2012

zazdroszczę też uwielbiam taki styl starałam się tak urządzić kuchnię ale to jest okaz i to jeszcze przez ciebie zrobiony a krzesełko cudo

Diana 22:53, 29 cze 2012

Aniu oj tam te nogi nie są takie złe....można poczuć się jak drobinka buziaki dla Was
AniaK 23:58, 29 cze 2012

Stolik zmienił się nie do poznania.Ślicznie wygląda.
A krzesełko jak z katalogu
agata_chrosc... 00:00, 30 cze 2012

Ana napisał(a)
Dziś nieogrodowo, ale obiecałam wsatwić fotki moich szkaradek przed i po...

Tym razem na warsztacie stolik, ktory był kwietnikiem i miał być kwietnikiem, a stał się mini-stolikiem kawowym w kąciku salonu-jadalni...

znalezione szkaradztwo ... na śmietniku (wiem, nie jestem normalna) ale zauroczyły mnie lekko wygięte nózki i wpadłam no i DĘBINA!!!! Wiuęc hyc podjechałam raz dwa pod smietnik i zabrałam szkaradztwo do domu

Blaty z dykty szybko usunęłam, nogi oszlifowałam i pomalowałam na kremową biel postarzając na rantach, wycięłam nowy blat, wybarwiłam w brązach i voila

NO ja cie kręcę, jak mawiają celebryci! No to Ty masz fach w ręku. ALe zazdroszczę. Jak ja bym chciała tak umieć i tak widzieć!
Ana 00:57, 30 cze 2012

Dzięki dziewczyny

Najfajniejsze w tym wszystkim jest to ze ja kocham to robić...i że nigdy nie jestem pewna jaki będzie efekt końcowy, bo w trakcie pracy zmieniam koncepcję
Diana 01:06, 30 cze 2012

Aniu a ty nie śpisz ?

u nas tak grzmi że spać nie mogę......

u nas tak grzmi że spać nie mogę......
monteverde 01:24, 30 cze 2012

Ana napisał(a)
Dziś nieogrodowo, ale obiecałam wsatwić fotki moich szkaradek przed i po...

Tym razem na warsztacie stolik, ktory był kwietnikiem i miał być kwietnikiem, a stał się mini-stolikiem kawowym w kąciku salonu-jadalni...

znalezione szkaradztwo ... na śmietniku (wiem, nie jestem normalna) ale zauroczyły mnie lekko wygięte nózki i wpadłam no i DĘBINA!!!! Wiuęc hyc podjechałam raz dwa pod smietnik i zabrałam szkaradztwo do domu

Blaty z dykty szybko usunęłam, nogi oszlifowałam i pomalowałam na kremową biel postarzając na rantach, wycięłam nowy blat, wybarwiłam w brązach i voila

Aniu tego mi brakowało u Ciebie , już dawno nie pokazywałaś swoich przeobrażonych przedmiotow pozdrawiam, zdrowa już jesteś?