ja nadal tworze
z woda tryskającą mi sie podoba ale problem jest taki ze nie ma skąd wody
DANUSIU jeżeli możesz to bardzo proszę cie o rady co do mojego ogrodu
pewnie masz koncepcje na ten moj teren
w przyszłym roku trampolina będzie w miejscu domku małego dla dzieci bo już sie domek rozlatuje
więc bedzie jeszcze miejsce tam gdzie trampoina
nie wiem czy widac ale tam mam posadzone drzewka owocowe oraz truskawki i borówki tam za tą paletą z obrzeżami aż do trampoliny
działka ma 25m szerokości a długość 33m od tarasu do końca dzialki
a tu sobie już danice zaprojektowałam
a dziś posadziłam dwa klony szczepione na pniu w dwóch rogach działki
zdjęcie jutro cyknę
O kurcze...... wczoraj były imieniny mojego kolegi Ogrodowiskowego..a ja zamiast mu złożyć życzenia darłam się, by dawał Ciebie do telefonu........ bo lilie kupuję...... ależ nietakt z mojej strony.
Wiec spóźnione, ale szczere życzenia...... niech mu te drzewa pięknie rosną, a Ty mu nie narzekaj na nie A poza tym zdrowia, zdrowia, zdrowia......
A teraz mozesz mnie za uszy wytargać......
Za zawracanie głowy w taki dzień..i za te drzewa
Aia chyba M się nie obraził ża spóżnienie bo tak pięknych róż nie można odmówić
Na taką ilośc róż można poczekac dłużej niż jeden dzień przecież wiadomo że żeby je ściąc musiała sporo czasu poswiecic a może i pokłuta jest solidnie.
Dziękuję kochani, że mimo mojej nieobecności pamiętacie o mnie. Dziękuję serdecznie za wasze życzenia i wszystkie miłe słowa. Bardzo mi się zrobiło przyjemnie, gdy zobaczyłam te posty
O kurcze...... wczoraj były imieniny mojego kolegi Ogrodowiskowego..a ja zamiast mu złożyć życzenia darłam się, by dawał Ciebie do telefonu........ bo lilie kupuję...... ależ nietakt z mojej strony.
Wiec spóźnione, ale szczere życzenia...... niech mu te drzewa pięknie rosną, a Ty mu nie narzekaj na nie A poza tym zdrowia, zdrowia, zdrowia......
A teraz mozesz mnie za uszy wytargać......
Za zawracanie głowy w taki dzień..i za te drzewa
Aia chyba M się nie obraził ża spóżnienie bo tak pięknych róż nie można odmówić
Kwitnie słoneczniczek. Mam z nim kłopot, bo się bardzo rozsiewa. Można temu zapobiegać i przycinać przekwitłe kwiaty ale jest ich tyle, że nadążyć się nie da!
Domi.. rabaty przecudne .. Miło popatrzeć na takie widoki
Ale ja pytanie z innej beczki - co to za iglak pomiędzy cisami? Strasznie mi się podobają takie iglaki z poziomymi gałązkami
Ev
Cyprysik Lawsona"Ivonne"
Dominiko, a ja z kolei mam pytanie o to takie jasnozielone niskie z przodu rabaty, przed i pomiędzy cisami. Pięny kolor i pokrój! Co to takiego? Pozdrawiam
Nie było mnie kilka dni na działce, więc jak dojechałam to wiadomo od czego zaczęłam
Moja czereśnia to późna odmiana to pewnie i szpaki sie przejadły ... Nieważne, ważne że dla mnie coś niecoś zostało. A jak dla mnie to i dla Was
Za to wiśnie ktoś podjada niesamowicie zostawiając pestki i nadziubane owoce.
Pojadłam, to poszłam pooglądać kwiatki, sporo przekwitniętych i zniszczonych przez deszcz trzeba było usunąć, ale i na co popatrzeć było