Moja pierwsza hortensja w ogródku.
12:36, 13 maj 2012
Gratulacje setkowe na różowo i pachnąco

U mnie od dwóch dni przepięknie słowik śpiewa, ale nie mogę go wyczaić, aby zrobić zdjęcie jest przecież szary
![]()
super aniołeczek, nie wiem czemu skojarzył mi się ze Snem Nocy Letniej
Justynka i bzy
![]()
Postanowiliśmy jednak dokonać rewolucji i rozebrać placyk z kostki. Chcemy ułożyć taras, podest w tej części, gdzie słonca mamy najwięcej czyli w prawym rogu. Opracowała już projekt i poprosiłam o pomoc ogrodnika, żeby to wszystko ogarnął. Bardzo jestem ciekawa Waszych opinii o ile ktoś tu jeszcze zagląda. Bo przecież z forum jak z ogrodem. Jak nie siejesz to nie zbierasz.
![]()
obiecany konar ... kilka zdjęć z zeszłego roku
![]()
![]()
![]()
![]()
w sezonie obstawiam go donicami z kwiatami sezonowymi ...
monteverde ... witaj ... będą ... muszę to opanować ... ale ogrodu to jeszcze nie ma ... on się rodzi![]()
Arcobaleno... Lena ... Greglis ... buziaki
... no tak ... bo jak już jest dom ... i jak już upiecze się w nim chlebek (to etap ... u mnie mocny
)) ) ... to musi być ogród !!! ... ja jeszcze sporo na niego poczekam ... sporo muszę zburzyć ... wiele wybudować ... to potrwa ... do tej pory byłam królową jednorocznych ...
teraz wiem, że można tworzyć i rzeźbić podwaliny przyszłego ogrodu w donicach ...
dzięki Danusiu
... albo w gruncie ... tylko trzeba mieć plan ... i ja go tu będę tworzyć mam nadzieję z Waszą pomocą
![]()
skoro o donicach mowa to potraktowałam donice z OBI zwykłe terakotowe pastą do wybielania i oto efekt... jeszcze może szablon jak u Greglis
...
![]()