Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:12, 18 lis 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

Normalnie strzelam focha! z melodyjką i przytupem Nie dość, że ozdoby Blomusa wykupują to jeszcze zdjęć ze spotkania nie ma!

Zazdroszczę Wam bliskości Tk maxa... u mnie najbliższy w Krakowie...Ale nie ma to jak np. własnoręcznie zrobiony wianek - chyba jeszcze spróbuję z pierścieniami na serwetki I girlandami - i świerkiem inwersa z gałęzi Muszę tylko gdzieś czas dokupić

a w Bielsku już nie ma?

Jest Ale do Bonarki mam szybciej

Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:10, 18 lis 2012

Do góry
Bea napisał(a)

Normalnie strzelam focha! z melodyjką i przytupem Nie dość, że ozdoby Blomusa wykupują to jeszcze zdjęć ze spotkania nie ma!

Zazdroszczę Wam bliskości Tk maxa... u mnie najbliższy w Krakowie...Ale nie ma to jak np. własnoręcznie zrobiony wianek - chyba jeszcze spróbuję z pierścieniami na serwetki I girlandami - i świerkiem inwersa z gałęzi Muszę tylko gdzieś czas dokupić

a w Bielsku już nie ma?

Jest Ale do Bonarki mam szybciej
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:05, 18 lis 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

a w Bielsku już nie ma?
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:53, 18 lis 2012

Do góry

Po prostu ogród... 10:06, 16 lis 2012

Do góry
...doczytałam resztę....tzn.pomysł Anity,
...fajne byłoby takie babskie spotkanko...może się nam uda...
a tak na marginesie...przeceniacie mnie dziewczyny, choć baaaardzo mi miło....

a wianek córki...śliczny....taki delikatny..., bardzo mi się podoba....
Po prostu ogród... 19:13, 15 lis 2012

Do góry
U mnie już nadszedł czas na robienie świątecznych dekoracji, wiem że jeszcze trochę za wcześnie

wianek z sosnowych szyszek pomalowanych sztucznym śniegiem na wianku z brzozowych witek, cztery świeczki będą na czas adwentu

i takie dwa prawie jednakowe wianki

Blaski i cienie nowego życia 07:40, 15 lis 2012

Do góry
bociek napisał(a)
Kurcze, co za mysza, boczkiem gardzi. Sluchaj, a moze ona woli szyneczke??? Zartuje oczywiscie i nie zazdroszcze. My mamy kota wiec tym samym zero myszy

A co do wiankow, widzialam takie cale z bombek Wygina sie druciany wieszak i na to naklada bombki. Fajnie to wyglada Natomiast marzy mi sie taki wianek jak Kasia robi

http://www.tendom.pl/products/wianek-dekoracyjny-navy-sr-28cm

tylko nie wiem jak sie do tego zabrac. Czy to rajtki sie naciaga czy jak??? Macie jakas wiedze na ten temat???

Tak, Kasia fajne te w zimowych ubrankach robi. Może sama na drutach robi rękawy?
Blaski i cienie nowego życia 19:01, 14 lis 2012

Do góry
Kurcze, co za mysza, boczkiem gardzi. Sluchaj, a moze ona woli szyneczke??? Zartuje oczywiscie i nie zazdroszcze. My mamy kota wiec tym samym zero myszy

A co do wiankow, widzialam takie cale z bombek Wygina sie druciany wieszak i na to naklada bombki. Fajnie to wyglada Natomiast marzy mi sie taki wianek jak Kasia robi

http://www.tendom.pl/products/wianek-dekoracyjny-navy-sr-28cm

tylko nie wiem jak sie do tego zabrac. Czy to rajtki sie naciaga czy jak??? Macie jakas wiedze na ten temat???
Blaski i cienie nowego życia 09:23, 13 lis 2012

Do góry
Urszulla napisał(a)
Anitko- z szyszek będą dekoracje świąteczne. Wczoraj był najlepszy dzień na zbieranie, bo halny bardzo dużo strącił z drzew. A przyjemnie się zbierało bo było ciepło.
Polecam inspiracje
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=n3pYR8izs6M&feature=endscreen

Bardzo dziękuję za inspirację. W sobotę pójdę do lasu po szyszki A może z mojego modrzewia się nadają?
Próbowałaś już kiedyś zrobić taki wianek z szyszek? Czy te szyszki są klejone do gotowego wianka na gorąco klejem florystycznym?
Ogródek Hanusi po zimie 09:32, 11 lis 2012

Do góry
Witam niedzielnie i słonecznie. Pogoda u nas bajeczna jak na listopad, więc na spacerek koniecznie trzeba iść, szyszek na wianek nazbierać i powdychać zapach lasu.
Udanej niedzieli życzę
Ogród na Cedrowej 23:37, 10 lis 2012

Do góry
Slawko napisał(a)
Ślicznie u Ciebie...zdjęcia sikorek świetne...wianek elegancki pozdrawiam

Witam Cię cieplutko w moim ogrodzie Wianek niestety stracił kolor po ostanich mrozach i myślę nad nowym
Ogród na Cedrowej 19:14, 09 lis 2012

Do góry
Ślicznie u Ciebie...zdjęcia sikorek świetne...wianek elegancki pozdrawiam
Stroiki i wianki różne nie tylko świąteczne 14:59, 07 lis 2012

Do góry
Wianek jesienny, orzechowy , na ponure dni , ocieplony światełkiem świec.... a może potem dodam bombeczki i zrobi się świąteczny bożonarodzeniowy

Po prostu ogród... 18:14, 06 lis 2012

Do góry
Elizo właśnie pisałam u Urszulli że ja szyszki na wianek już mam i czekają w kolejce
Blaski i cienie nowego życia 17:49, 06 lis 2012

Do góry
Obejrzałam filmik instruktażowy i przypomniało mi się jak robiłam bukieciki z liści klonowych, tylko, że ja
wolę kolor naturalny, a w filmiku niepotrzebnie malowała... ale to tylko moje zdanie.
Kurczę. jeszcze nie byłam po szyszki na wianek, a tu zimno brrr...
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 23:49, 03 lis 2012

Do góry
Holenderski wianek chyba doczeka się Bożego Narodzenia

Po prostu ogród... 22:48, 03 lis 2012

Do góry
Baraga, Urszulla - dzięki dziewczyny

Justi - widziałam Twoje wianki, ładne są, muszę kiedyś popróbować z mchu wianek zrobić

Bogdzia - bardzo dziękuję za pamięć i życzenia imieninowe, wprawdzie na Śląsku to urodziny głównie obchodzimy

Enya - nawet ciekawy pomysł z tymi świątecznymi wiankami tylko ze mnie to raczej kiepska nauczycielka by była, Ania S to ma pedagogiczne podejście no i artystyczną duszę
Ogródek na trzy lata 09:49, 02 lis 2012

Do góry
Pięknie pokazałaś te różnice między światłem a cieniem.
w Holandii ludzie w ogóle na cmentarze nie chodzą. Może starsi, czasem idą posprzatać, jakiś wianek położyć. Ale takiego zwyczaju, żeby bliskich na cmentarzach odwiedzac to tu nie ma. Sama nie wiem dlaczego. religią bym tego nie tłumaczyła, w końcu ilu prawdziwie wierzących jest dziś chocby w Polsce, na pewno nie tylu, ile podają statystyki. A jednak wizyta na grobach w te dni to rodzinny obowiązek i ida wszyscy, niezaleznie od wyznania lub jego braku. A tu nawet wierzący katolicy, jak chocby moja teściowa, nie mają takiego zwyczaju. Nie ma niczego na ten temat w mediach. Po prostu nie ma tematu. Dziwne to jakieś jednak.
Pozdrowienia.
Po prostu ogród... 09:08, 02 lis 2012

Do góry
Następnym razem zrobię zdjęcia w czasie robienia wianka

A to wianek zrobiony przez córke na słomianym podkładzie

Po prostu ogród... 08:51, 02 lis 2012

Do góry
Nic z tego wiązania nie rozumiem, ale to nie szkodzi. Wianek zrobiłaś piękny- po kursie pewnie dużo rzeczy umiesz Sama z chęcią bym poszła na kursik, ale na razie nie ma takich szans
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies