Przekwitają kwiaty już w moim ogrodzie,
ale się nie martwcie coś dzieje sie co dzień.
Choc trawa jest gorsza niż na Narodowym
zaczęliśmy Euro w Rododendronowym.
Niemcy i Polacy pierwszy mecz tu grali
i od razu zdradzę że Niemcy przegrali.
Przekwitają kwiaty już w moim ogrodzie,
ale się nie martwcie coś dzieje sie co dzień.
Choc trawa jest gorsza niż na Narodowym
zaczęliśmy Euro w Rododendronowym.
Niemcy i Polacy pierwszy mecz tu grali
i od razu zdradzę że Niemcy przegrali.
Oko mi zbielalo!!!! Piorkowka jest O B L E D N I E wielka... Moze faktycznie trzeba ja troche na wiosne zliftingowac... Rany, moje chyba nigdy takie nie urosna, te co mialam nadzieje maja po jednym zdziebelku, wiec poszly na OIOM a na ich miejsce nowki powsadzalam.
Ajajajajaj, cudneeeeee Ania, cudne wprost i dorodne nadzwyczaj
No widzę, że salceson Wam przypadł do gustu
Choć musicie mi wierzyć - lepiej, że go już mniej niż więcej i ogólnie nie rzuca się tak w oczy bo murek za moją radą robiony zaczął rosnąc w oczach i wyglądać jak trzeba
Roboty jeszcze dużo, ale już coś widać
Od lewego dolnego rogu widoczny jest pożądany układ kamieni - kończy się salcesonem, który ma już prosto zakończoną górę.
moje pierwsze zmagania z sekatorem i nożycami...czyli zabawa we fryzjera ogrodowego...
myślę, że nie jest tak zle...
jako pierwsze poszły tawuły....pomalutku odrastają...wczoraj szalałam z bukszpanami....
i co Wy na to?????????????
Ooooo, Konstancja Masz kwiatki I to nie byle jakie
kfiatek sztuk jeden ... ale pąków jest duuużo ... aktualnie zakwitł drugi (jak się ma detale można detalicznie się zachwycać ) ... a jeden spory podzieliłam na 5 ... w tym roku pozostaje kadrować pojedyncze okazy ... w przyszłym licze na efekt zamierzony ... przenikające się hosty ... paprocie ... naparstnice ... paprocie ... tawułki ... taki trochę mroczny trochę tajemniczy mikro gąszcz ... a i róże gdzieś w tle