Kasiu no Ciebie tu brakowało do kompletu. Teraz już mi jest jak w niebie
Dziękuję za tą dobę - byłaby idealna jakby koiła a nie męczyła- normalnie 25 stopni mnie zabija
Taki tym zimnolubny.
A kiedy Ty założysz swój watek ?
Witajcie kochani. Ostatnio mam coraz mniej czasu aby zastanawiać się nad ogrodem. Zakupiłam 3 szt. krzewuszki "Eva Rathke" i planuję ją posadzić przy samym ogrodzeniu zamiast żółtych thui- czyli zamiast nr 2. Może poradzicie co pasowa łoby przed nimi. Myślałam o berberysach- może berberys "aurea"- jednak czy nie będzie za bardzo zasłaniał krzewuszki?
Aniu pewnie że się nadają!!
Twoje piwonie to wg mnie ta sama odmiana co moje.
też mają sporo lat
Aniu tak jak pisałam,jak się podoba u mnie to rób ! niech Cię cieszy!!
Widziałam Aniu jeszcze gdzieć piwonie podsadzane bergeniami i przywrotnikiem .Też ładnie wygladały
Ale ,że ja miałam akurat tych host dużo to tak je wykorzystałam.
Mogłam posadzić gęściej ,byłoby ładniej ,ale co tam! rozrosną się!
Aha! bergenie osobno i przywrotnik osobno!
Aniu zagapiłam się
a tutaj taka okrągła liczba stronekKolejnych życzę, równie kolorowych buziaki
no i wieczorem troszkę zlazłam znów Marzenko do pozycji 90 stopni z tego pionu..... aby troszkę poprzesuwać , poprzesadzać.... booo.... (!) w poniedziałek byłam z GabiK w Melonie (nareszcie! pierwszy raz....wiem wiem, że to niemożliwe....) i zakupiłam bukszpany na ostanią kostkę w 'Danusinej' rabacie
pomału dochodzę z nią (rabatą) do finiszu, jeszcze tylko (...) cisy..... i finito, będzie piękna ! ba, już jest zobaczcie!!!
Pod koniec marca przycięłam limalight i chyba troszkę za mocno, puszczała soki przez ponad miesiąc, myslałam że sie zmarnuje ale na szczęście wypusciła nowe gałązki. Nie wiem dlaczego tak "płakała" za szybko przycięłam, czy powinnam po przycięciu czyms posmarować?
W ostatnich latach dostałam bzika także na punkcie rodgersji i tawułek obok host.Twoje są już takie okazałe.Ciekawe ile lat ja poczekam na taką wielkość.