Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik mimo woli

Ogrodnik mimo woli

marzena 20:54, 21 cze 2012

Ania,jak zwykle mnóstwo pięknych kwitnacych roślin - zawrotu głowy od tego można dostać
opuncje przepięknie kwitną Ania, to kaktusy oczywiscie ! tak jak napisalałaś na poczatku
jakie wymiary ma to Twoje świetne oko ? bardzo jestem ciekawa...
Mala_Mi 21:03, 21 cze 2012

marzena napisał(a)
Ania,jak zwykle mnóstwo pięknych kwitnacych roślin - zawrotu głowy od tego można dostać
opuncje przepięknie kwitną Ania, to kaktusy oczywiscie ! tak jak napisalałaś na poczatku
jakie wymiary ma to Twoje świetne oko ? bardzo jestem ciekawa...

Ja oglądałam Twoje włości, a Ty moje...... to się nazywa minąć w połowie drogi......
Teoretycznie powinno być nie większe niż pozwala prawo budowlane..... i tak cyrklowalismy z wielkoscią.. czyli ok 30m2..co daje wody.... 7x4m....... nie liczę strefy bagiennej, bo to przecież nie oczko wodne.....
Jak zrobimy z grubsza to zmierzę...... piszę z grubsza, bo finał nastąpi jak z ogrodem za kilka lat....
Bogdzia 21:56, 21 cze 2012

Nie znałam tojesci orzęsionej i właśnie miałam Cię pytac co to jest ale sama napisałaś.
Celina 22:18, 21 cze 2012

O matko i córko!! ale piękne!!!
Matka 22:39, 21 cze 2012

No nie wyrabiam...!!!jakie wielkie to oko wone, basen właściwie!!!pływalaś już w nim?a jakie kolorki w kwiatkach!!1cudo-miodzio!ale trwek Ci nie odpuszczę i żuraw też!ach...ach...och...och....idę popatrzeć jeszcze na to oko
weronika77 23:14, 21 cze 2012

Aniu, tak Ci współczuję z powodu Zakopanego, szkoda, że nie byłaś ze mną, nie musiałabyś tych butelek zbierać. Wiesz, że w Zakopanem trzeba uważać na kieszonkowców. My też byliśmy na wycieczce, a mój M nie poczuł, jak na Krupówkach wygrzebali mu z plecaczka kasę i dokumenty. Potem chodziliśmy blokować kartę, zgłaszać...itd. dostaliśmy nawet wyjaśnienie, że kieszonkowiec ma 15 lat i nie ma środków do życia...
A na temat ogrodu, pięknie. Takie opuncje z różanymi kwiatami chciałabym mieć, a i pysznogłówki olbrzymy mnie kuszą. Jak byś musiała przerzedzać, pamiętaj o mnie, może będzie mi kiedyś po drodze do Rzeszowa.
Mala_Mi 23:23, 21 cze 2012

weronika77 napisał(a)
Aniu, tak Ci współczuję z powodu Zakopanego, szkoda, że nie byłaś ze mną, nie musiałabyś tych butelek zbierać. Wiesz, że w Zakopanem trzeba uważać na kieszonkowców. My też byliśmy na wycieczce, a mój M nie poczuł, jak na Krupówkach wygrzebali mu z plecaczka kasę i dokumenty. Potem chodziliśmy blokować kartę, zgłaszać...itd. dostaliśmy nawet wyjaśnienie, że kieszonkowiec ma 15 lat i nie ma środków do życia...
A na temat ogrodu, pięknie. Takie opuncje z różanymi kwiatami chciałabym mieć, a i pysznogłówki olbrzymy mnie kuszą. Jak byś musiała przerzedzać, pamiętaj o mnie, może będzie mi kiedyś po drodze do Rzeszowa.

Zapraszam.... spotkanie w sierpniu..... Bogdzia się wybiera...... może razem byście przyjechały??????
Na zachętem powiem tylko, że znalazłaby się i pysznogówka i opuncja w podarku
Mala_Mi 23:25, 21 cze 2012

Bogda napisał(a)
No nie wyrabiam...!!!jakie wielkie to oko wone, basen właściwie!!!pływalaś już w nim?a jakie kolorki w kwiatkach!!1cudo-miodzio!ale trwek Ci nie odpuszczę i żuraw też!ach...ach...och...och....idę popatrzeć jeszcze na to oko

Kobito..jak rok temu wlazłam do takiej zimnej wody (dopiero nalana z kranu), to potem przez miesiąc nerki leczyłam....... wiec teraz madrzejsza o życiowe doświadczenia odczekam 2 dni...... i tak sprytnie licząć ...jutro chyba dam nura..o ile dalej będzie tak ciepło .... ale bajoro nie do pływania... bo jak powiedział M "lilie wodne pourywasz"..... i pozamiatane...mam 2 tygodnie dla siebie.... a potem złote rybki będę obłaskawiać....
Mala_Mi 23:26, 21 cze 2012

Celina napisał(a)

O matko i córko!! ale piękne!!!
Też tak twierdzę..... a cebulki mnożą się jak szalone
Mala_Mi 23:28, 21 cze 2012

Bogdzia napisał(a)
Nie znałam tojesci orzęsionej i właśnie miałam Cię pytac co to jest ale sama napisałaś.

Fajne do naturalistycznego ogrodu..... długo kwitną, łądnie przebarwiają się na jesień, nic złego ich nie bierze...... ale po cholerę mi ich tak dużo..... rozrastają sie szybko..za szybko.....

Przyjmuję chętnych na te chabazie....