Małgosiu, u mnie one są drugi rok i nie kwitna jeszcze, czy to po 3 latach dopiero kwitnienie? mam z bordowymi liśćmi i z zielonymi, a warunki mają takie jak zalecono
pozdrawiam
Wydaje mi się, że powinna w tym sezonie zakwitnąć ale jeszcze ma czas, bo one kwitna pod koniec lipca. Obejrzy dokładnie swoją świecznicę, może znajdziesz zawiązki kwiatów przy łodydze.
Małgosiu, u mnie one są drugi rok i nie kwitna jeszcze, czy to po 3 latach dopiero kwitnienie? mam z bordowymi liśćmi i z zielonymi, a warunki mają takie jak zalecono
pozdrawiam
Wydaje mi się, że powinna w tym sezonie zakwitnąć ale jeszcze ma czas, bo one kwitna pod koniec lipca. Obejrzy dokładnie swoją świecznicę, może znajdziesz zawiązki kwiatów przy łodydze.
Moje świecznice też jeszcze nie kwitną. Cierpliwości
Napisałaś :Żałuję, że tak mało czasu mogę poświęcić na jego pielęgnację - i po co - to chyba jest ogród, który sam się pielęgnuje, skoro tak wszystko wygląda
Witam Ogród jest moją pasją. Praca w nim mnie relaksuje, odpręża i dostarcza mnóstwo radości. Swój ogród tworzę od pięciu lat i nie wiem czy kiedykolwiek uzyska on skończoną formę, bo jak wszyscy szaleni ogrodnicy lubię przesadzac rośliny z miejsca na miejsce.
Witaj ! Oj pięknie u Ciebie .... Już od pierwszych kroków... Pozdrawiam m