Co ja tu dzisiaj widzę 17 powiadomień do wątku!!!! Myślę sobie "Co ta Jagna tam wywija, że tak dużo osób pisze?" Dołączam się do serdeczności. To twoje "nieumiem" jest wspaniałe. Dlatego życzę Ci doby co ma 48 godzin słonecznych (jakieś 25 stopni ), które nie meczą lecz koją zapracowaną miłośniczkę ogrodów. Jeszcze raz pozdrawiam sąsiadka Kasia.
Witaj Dzidko, zapisuję się do grona obserwatorów i tutaj .
Danusia napisała o Twoim ogrodzie i do tego pokazała go tak, że ma się ochotę od Ciebie nie wychodzić.
Chętnie poznam wszystkie zakątki i szczegóły Twojego raju .
Pozdrawiam ciepło.
Aniu, serdecznie zapraszam do dalszych odwiedzin.
Wielka szkoda, ze wskutek niekorzystnego przebiegu pogody , tak bardzo ucierpiały ukochane przez nas róże.
Ale na szczęście są i takie, które kwitły mimo wszystko.
Pozdrawiam, Dzidka.
Dzisiejszego wieczoru postanowiłam nasycić się urokiem Twojego ogrodu.Będę wię wyrażać swój zachwyt pisząc choć juz wielokrotnie go odwiedzałam w milczeniu.Ta liliowa róża jest przepiękna,jak ona się nazywa?
Nie robiłam dziś zdjęc bo byłam u lekarza a tu Marzenka postanowiła u mnie pobyc i zastanawiam się co jej pokazac. Mam wczoraj zrobione maki ale Ania od dawna pokazuje maki więc to żadna rewelacja. Jedyne co Ania nie pokazuje to mój wnusio to go pokazę jak sprawdza czy w domku od Szefowej i jej M mieszkaja już jakies owady.
Bożenko dziękuję za takie zdjęcie Wnusio zauroczony ???
Bociuś specjalnie dla Cię wyszłam na tę zimnicę i zrobiłam małą sesję z mego ogródka. Jako, że szerszy plan jest nieszczególny to skupiłam się na poszczególnych roślinach
moja ulubiona hosta NN z pięknie pachnącycmi białymi kwiatami