Stół bardzo konkretny, narcyzy pięknie już kwitną . U mnie tylko Thalia rozkwitły, inne poszły w liście
Gieniu, stół miał być "konkretny", bo mam już dosyć wystawiania plastików ...
Powstaje też ławeczka "konkretna" Ze względu na wizyty nieproszonych gości powstała z materiałów z odzysku.
Na razie nie oszlifowana i nie pomalowana, ale powolutku, powolutku ...
Jolu bardzo pomysłowo i praktycznie solidna ława, może oprze się nieproszonym gościom
Jolu - świetne meble - takie "moje" Ja kocham meble z drewna, takie solidne i zrobione samemu cieszą najbardziej
Aniu, mam nadzieję pokazać niedługo ławeczkę troszkę "obrobioną". Ale dziś WYPOCZYWAMY!!!
I to jak Hania radzi - nie u siebie; będzie podziwiali roślinki u znajomych i rozmawiali o ... pewnie o kwiatkach też
Jolu! Dla mnie bomba!Nawet ja z takiej ławeczki nie spadnę!
Marku! TY jesteś spec ! Z 6 beleczek ,2 deseczek i kawałka blaszki takie cudeńko wymistrzyć! Czapki z głów!
Pozdrawiam grillowo!
Hanu, dziękuję w imieniu Marka Właśnie "odpłynął" na pół godziny, ale wychodząc z pokoju i widząc mnie na Ogrodowisku, prosił żeby Was pozdrowić
Aniu taki urok czosnków , że obsychają im liście.Dlatego warto je sadzić pomiędzy inne rośliny które zatuszują te niedoskonałości
Mam czosnki ozdobne od wielu lat i są dla mnie jedną z piękniejszych ozdób na rabacie...
Stół bardzo konkretny, narcyzy pięknie już kwitną . U mnie tylko Thalia rozkwitły, inne poszły w liście
Gieniu, stół miał być "konkretny", bo mam już dosyć wystawiania plastików ...
Powstaje też ławeczka "konkretna" Ze względu na wizyty nieproszonych gości powstała z materiałów z odzysku.
Na razie nie oszlifowana i nie pomalowana, ale powolutku, powolutku ...
Co by się nie nudziło-- idźciena spacer,do parku,znajomych ,do ich ogrodów!Swoje zostawcie w spokoju!
Niech mająod was wone!
Pozdrowienia majowe w przerwie między jednym a drugim wyjściem!