Elfik
21:37, 27 cze 2012
Witaj Viva, serdecznie pozdrawiam pospotkaniowo - w drodze powrotnej dziewczyny opowiadały mi o Twoim przepięknym ogrodzie, a ja dopiero dziś zajarzyłam, że przecież go już trochę znam... Bywałam u Ciebie nieraz i zachwycałam się, ale jak ktoś ma tylko rabatki przy domu, to go onieśmiela taki parkowy rozmach ogrodu, gdzie nawet ogromna połać przepięknego trawnika służy do parkowania samochodów gości... Na Twoim piasku (i tym mokrym, i tym suchym... ) wszystko rośnie zupełnie inaczej niż na moim (mokry jest bezpośrednio po podlaniu ) Widziałam u Ciebie buka tricolor. Gdzie ja miałam rozum, zakładając 6 lat temu ogród? On jest tak cudny, że miałabym już piękną ozdobę w kącie ogrodu, a teraz to już nie ma miejsca na nic, więc zadowoliłam się kolumnowym Dawyck Purple. Jeszcze muszę wrócić dooglądać u Ciebie wszystko dokładnie, ale jak na razie to mi "organ patrzenia" odmawia współpracy Avatarek też masz cudny, coś mnie ostatnio na róże bierze... A jeszcze jak zobaczyłam u Finki tę Romanze... Oj, te spotkania... Miło było z Tobą pogawędzić... Pozdrawiam serdecznie