Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Milka 10:37, 02 lip 2012

barbara_krajewska napisał(a)

No, cudo ten przetacznik Christa! Ciekawe, czy u mnie też taki dorodny będzie, na razie szykuje się do kwitnienia. Młodziutki on, bo dopiero w maju go sadziłam
Zasilałaś go czymś, Irenko?

Basiu, kupiłam go w czwartek na mojej wsi, babka nawet nie wiedziała co to jest, a ja zabrałam wszystkie jakie miała, dorodne okazy; one szybko się rozrastają, więc na razie tylko podlewanie dostają
Milka 10:39, 02 lip 2012

Martek napisał(a)
A to przetacznik taki ...
Już ci Miła nachwalili to dam sobie spokój
Życzę miłej niedzieli i pozdrawiam

niedziela była cudowna, zabawa, woda i śmichy-chichy po raz pierwszy naprawdę wypoczywałam w swoim ogrodzie
a ten przetacznik zobaczyłam u kogoś i fart był, bo na mojej wsi kupiłam
Milka 10:41, 02 lip 2012

Marzena2007 napisał(a)

No, cudo ten przetacznik Christa! Ciekawe, czy u mnie też taki dorodny będzie, na razie szykuje się do kwitnienia. Młodziutki on, bo dopiero w maju go sadziłam
Zasilałaś go czymś, Irenko?

Irenko ja muszę ten przetacznik w rzeczywistości obejrzeć!!! Hania z Danusią przez całą Polskę go targały a ja tej rośliny nie znalam widzę, że staje się kolejnym hitem ogrodowiska?

Miłego dnia Ci życze

No właśnie, a jak to się stało, że my u Finki go nie kupiłyśmy! on mi sie podoba, taki egzotyczny i oczywiście będziesz miała okazję u mnie oglądać już zaczniemy ustalać termin spotkania u mnie
Milka 10:45, 02 lip 2012

malgocha1960 napisał(a)
Irenko,nadrobiłam dziesiąt stron,bo pedzisz jak burza.Energiczna na zywo i w wątku,ale warto było spedzić trochę czasu u ciebie.Szkoda,że mieszkasz tak daleko,bo bym skubnęła sobie wiele roslin,których nie mam.Gdzie można dostać taki przetacznik i dziwnych czubkach?

Chyba najlepiej szukać w jakiś mniejszych sklepikach, wiejskich, na placach, bo w ogrodniczych ich nie widziałam
pozdrawiam Małgosiu, kto wie, jak kiedyś zawitasz w moje strony, to coś skubniesz z roślin
Milka 10:48, 02 lip 2012

popcarol napisał(a)
Cudne lawendy! A przetacznik Christa bardzo dorodny - niedawno sobie go umyśliłam i kupiłam, ale sadzonki są małe, mają może po 5 kwitnących gałązek. Ania ASC pokazywała swój - mega wypasiony

pozdrawiam i miłego dnia!

Najważniejsze, że go masz; potem szybko urośnie i będziemy mieć taki wypasiony jak u Ani
Jeżówka od ciebie kwitnie, ma aż 6 kwiatków, jeszcze raz dziękuję
Milka 10:49, 02 lip 2012

Asik napisał(a)
Irenko, niesamowite rośliny i niesamowite miejsca w Twoim ogrodzie! Bajkowo! Nawet psiaki mają domki w bajecznej scenerii!

Ha, ha mają swoje wille
Asiu, mamy do siebie blisko, więc coś tam z roślin u mnie można skubnąć
pozdrawiam
Milka 10:50, 02 lip 2012

bociek napisał(a)
Irenko, jak u Ciebie kwieciscie!!! Piekniscie!!!

Superowej niedzieli

dzięki myślę, że i ty taką miałaś Kasiu u ciebie też pięknie i dużo zmian, w miarę na bieżąco podglądam
EPODLAS 11:14, 02 lip 2012

Cudny ten przetacznik i do tego w niebieskim kolorze. Zapisałam, jak tylko gdzieś go zobaczę będzie mój.
Milka 11:31, 02 lip 2012

Bożenko, jak najbardziej pasuje do twojego ogrodu teraz chyba bez problemu go kupisz kolor ma cudowny! pozdrawiam serdecznie
Milka 11:32, 02 lip 2012

Przetacznik napisał(a)
Och jakie cudne zdjęcia lawendowo przetacznikowe, to lubię bardzo! : )

I nie dziwię się, bo do ciebie i twojego ogrodu bardzo pasują no i ta nazwa wątku zobowiązuje pozdrawiam cieplutko