Ireno, piękne te przetaczniki. I dalie. I zdałam sobie sprawę, że już niedługo "po lecie", nastanie pustka kwiatowa. Taka refleksja mnie naszła. Byłam wczoraj w Wojsławicach - a tam szał liliowców (i nie tylko).
Dziękuję za hostę i trawkę - jeśli dobrze zidentyfikowałam, że to od Ciebie.
Niech zdrowo rosną, jak największe
Wojsławice uwielbiam o każdej porze roku, ale w maju jest najpiękniej
a wiesz, że mnie wczoraj też taka refleksja naszła i taki żal przez chwilę był, więc podwójnie trzeba się cieszyć kwiatami, bo potem tylko obrazki w necie będziemy oglądać
Pozdrawiam serdecznie
Wydrukuję to zdjęcie, wsadzę w ramki i postawię przed moją lawendą .
Niech się ogarnie łajza i zacznie jakoś wygladać.!! Wupuszcza jakieś mysie ogony i myśli ,że wystarczy! Niech się patrzy i uczy !
Ha, ha Celinko, pośmiałam się u ciebie pięknie wszystko kwitnie, to i lawenda weźmie się do roboty
ściskam w deszczowy poniedziałek
Niech się ogarnie łajza i zacznie jakoś wygladać.!! Wupuszcza jakieś mysie ogony i myśli ,że wystarczy! Niech się patrzy i uczy !
Irenko, bujność kwiatów w Twoim ogrodzie wspaniała! Ale najważniejsze, że M. się lepiej czuje i firma się spisała . Od razu można wyczuć, że i Tobie radość i chęć do życia wróciła Odpoczywaj teraz częściej i relaksuj się w Twoim pięknym ogrodzie
To prawda, siły od razu jakoś wróciły, nastrój lepszy i zdrowie nam sie poprawiło
jak patrzę na te kwiaty, to aż zal, że jesień szybko się zbliża, a przecież niby każda pora roku piękna
Zimą będziemy odpoczywać i zbierać siły na nowy sezon a na razie cieszmy się latem, które dopiero się zaczęło
buziaki
hahaha ! dobre!
powinnam zrobic to samo
jeśli ma pomóc to, to jak najbardziej, ale wiem, że u ciebie jest pięknie i też w TV twój ogród widziałam