Dzisiaj poczęstowałam roślinki takimi oto specjałami.
Ciekawa jestem czy już ktoś próbował takich odżywek w 100% naturalnych. Mam nadzieję, że się sprawdzą, bo jakoś do chemi to tak nie bardzo jestem przekonana.
Od lwej na trawierzemek - shrekol,Aldonka,Dzidka,Jola- Yen,Ania asc , za nią Gaby 3003,Wiesia- sąsiadka i jak sądzę przyjaciólka Danusi.
Stojacy pierwszy rząd: Joanka, Krysia- Krys,Małgocha 1060,Jola - Jotka, Danusia, Bogdzia,Basia Krajewskai Karolina - Popkarol
Drugi rząd stojących:Romek- M Małgosi,Sławek - M Joasi,Ela- Elfik,Jarek- M GabiK,Jasia-Poziomka, GabiK i ktoś się za nia ukrywa- nie wiem kto.Już wiem -to Weronika.
Moja wnusia która w moim zastępstwie robiła te zdjecia.
pąki kwiatowe Kalmii szerokolistnej Galaxy;p rośnie w lasku, wygląda to na razie byle jak, ale jak się rozrośnie i dojdą nowe rośliny, uzyskam efekt do którego dążę
Ja też tę porę uwielbiam, ale kocham sierpień, bo u mnie wtedy najporządniej nic nie pyli, żadnych nasion i jakoś tak ogarnięte wygląda, a sierpień będzie w tym roku cudny
bardzo miło było się poznać, choć to była chwila
teraz wygląda tak:
wczoraj kupiłam 3 tuje i planuje tam je posadzić - mam problem tylko z różą - zostawić czy wykopać?
proszę o wasze rady
I czy jeszcze coś zmienić/dodać do tej rabaty?
Okrutnie brakuje mi tu tego miskanta ..... okrutnie !!! lub ????? może ????? klonik palmowy "Atropurpureum" lub "Dissectum" ???? jasnozielony lub czerwony z pofalowanym pniem ???? chylącym się ku lusterku ?????