Aniu mamy wspólnego bluesa ze wspomnień
i tym bardziej mi miło, że parcowita ogrodniczka, znajdzie chociaż chwilę, aby do amatorki zaglądnąć! i jakby co pośpiewać spiewam wnukowi 100!, ale to mało, poprawiam się na 200!, a jak dopasować tekst!!
Mój brat urodził sie 13-tego..dzis rejstrowałam samochód..i kazałam jak zwykkle dać mi numer, który bedę w przyblizeniu w stanie zapamiętać.... iii pierwsze dwie cyfry okrągłe....miodioz..natmiast z posotałymi była już kicha.....kazałam dac sobie 13..Pani kilka razy sie upewniałą, czy napewno chce 13...chciałam, w końcu porzednie auto rozbiło sie 14-tego.....
Gratulacje dla wnusia, a jeszcze więskze dla babci Młodej babci Babci mis ogrodowiskowej
Kubuś Puchatek dla wnuczka
Ha, ha, ha miss
na tym koniec\
ale powiem co wiem, jesli chodzi o daty; 8 jest magiczna pochodzenie sumeryjskie i nie tylko, do sprawdzenia
13/ konotacje polskie/ przesądne/Belgia/[oznacza coś innego itp
Kobiety też takie mogą być, pokazują to najnowsze badania socjologiczne patriarchat się kończy, trwa rewolucja, w końcu nadejdzie równowaga, najlepszy stan ludzkiej świadomości
całe szczęście, że się kończy, ale zaraz rewolucja... no, nie wiem...raczej ewolucja lekko przyspieszona tych zmian...
wnuczek maluszek milutki, ale żeby zaraz macho ? nie życzę mu tego, to chyba nie najlepszy sposób na zycie zarówno dla mężczyzny jak i kobiety ...
Irenko, a tak w ogóle to widzę, ze juz 300 niedługo, więc gratulacje, pędzisz niesamowicie - rób tak dalej
Mój brat urodził sie 13-tego..dzis rejstrowałam samochód..i kazałam jak zwykkle dać mi numer, który bedę w przyblizeniu w stanie zapamiętać.... iii pierwsze dwie cyfry okrągłe....miodioz..natmiast z posotałymi była już kicha.....kazałam dac sobie 13..Pani kilka razy sie upewniałą, czy napewno chce 13...chciałam, w końcu porzednie auto rozbiło sie 14-tego.....
Gratulacje dla wnusia, a jeszcze więskze dla babci Młodej babci Babci mis ogrodowiskowej
Kubuś Puchatek dla wnuczka
Poniewaz sporo osób pyta mnie o opryski rh i akurat zrobiłam zdjęcia nawozów dla Celinki to i u siebie pokażę żeby nie było wątpliwości. Te dwa nawozy plus woda wg przepisu i tym opryskuję liscie rh. Zauważcie na tych nawozach pisze że nadają sie do dolistnego nawożenia.
O rany, tyle środków, a żaden tak nie wyglądał!
Znajdziesz na pewno szczególnie jak widzisz jakie . Ten duży jest tez w takich butelkach jak ten mniejszy to mozesz mniej kupic ale ja nim wszystkie rośliny w ogrodzie podlewam.