Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

anula_wn 20:08, 01 maj 2012

popracowałam w domu (w kuchni) i w ogrodzie - na fotki nie starczyło czasu, bo przyjechali goście z 2-tygodniową dzidzią ! miłe popołudnie nie sprzyjało fotografowaniu ogrodu.... jutro nadrobię , obiecuję !
a tym się zajmowałam , więc jak widzicie nie miałam jak focić jakie to maleństwo!!!

więc jak widzicie leniuchowanie mi się udało!

Haniu, też poodpoczywaj czasem trzeba
Marzenko, też lubię ten komplecik, chociaż pozostałe meble są drewniane....dziękuję za komplementa fotograficzne, w sumie daleko mi do dobrych zdjęć - ale się uczę !
Ana - muffinki jak zwykle mniamuśne ! jakże żałuję, że nie zrobiłam nic popisowego na Twój przyjazd następnym razem się poprawię , obiecuję !

a to mój tarasik - zabrakło mi czasu na posadzenie tych ziół.... ale jutro też jest dzień
Ana 20:15, 01 maj 2012

Anulka - jak słoodko wyglądasz z tym maleństwem może tak jeszcze jedno??

Kompozycja ziół i w doniczkach fantastycznie wygląda! Nawet sadzić nie ptrzeba Zwłaszcza na Waszym tarasie..

I Ty mi mówisz, że Twoja kolacja to nie bylo NIC popisowego? No żart! Było pysznie...no i winko do tego akurat a następnym razem...to ja goszczę Was u siebie
anula_wn 20:39, 01 maj 2012

oj Ana za miła Jesteś

co do dzidziusia...to właśnie napisałam u Marzeny, że jakbym zaczęła "przepisowo" to też mogłabym za kilka dni maturę przeżywać

a ziółka mają być w doniczkach, ale chyba za mało ziemi mają w tych co je kupiłam, więc muszę je powtykać w te doniczki docelowe namieszałam....'
w dodatku skusiłam się dzisiaj na begonie i jutro powinnam je posadzić koło ławeczki, tej przy tarasie .
A tylko z żurawkami i trawkami mi się udało dzisiaj , a rabata pod oknem czeka....
ana_art 21:01, 01 maj 2012

baaardzo podobaja mi się te Twoje mebelki, szkoda że takich już nie ma
anula_wn 21:10, 01 maj 2012

które Ana? te na tarasie drewniane z DLH ? czy te pod czereśnią tehnorattanowe z Leroy'a?

ale chyba jednych i drugich już nie ma....
Agacia 21:12, 01 maj 2012

Anula, po raz pierwszy jestem w Twoim wątku. Wchodzę. Pierwsza strona, druga... Myślę: Dobra, przecież ten ogród JUŻ wygląda jakby był spod ręki Danusi!!! No a jak zobaczyłam żurawki na rabacie, linie rabat i taras to już byłam pewna na 99%. Czytam post Sebka (chyba na 3 stronie), że 'projektantki to są różne, chyba, że mieszkasz obok Danusi' i myślę sobie: zdradzi się Anula, czy nie? No i odkryłaś wreszcie karty

Piękny ogród.
anula_wn 21:15, 01 maj 2012

dziękuję Agatko za pochwały !
cały rok wzorowałam się na Danusi realizacjach ze strony int. Gardenarium, teraz korzystam z pomocy sąsiedzkiej i pomału jest coraz piękniej
wiele rośl roślin przesadzam, borykam się z problemem JAK zrobić aby było ładnie, ale tyle realizacji u Danusi, więc zawsze jest jakaś inspiracja ! wystarczy poszperać
anula_wn 11:31, 02 maj 2012

no dobra, zaczęło padać i mnie wygnało z ogrodu ale udało mi się posadzić begonie i wspomniane zioła ! cyknęłam też fotki, zaraz będę wklejać

Agacia 11:35, 02 maj 2012

Świetnie, z niecierpliwością czekam na fotki. Kiedyś Ty szukałaś inspiracji, ale teraz to Twój Ogród może za taką posłużyć. Ja przynajmniej jestem zachwycona!
Milka 11:43, 02 maj 2012

anula_wn napisał(a)
popracowałam w domu (w kuchni) i w ogrodzie - na fotki nie starczyło czasu, bo przyjechali goście z 2-tygodniową dzidzią ! miłe popołudnie nie sprzyjało fotografowaniu ogrodu.... jutro nadrobię , obiecuję !
a tym się zajmowałam , więc jak widzicie nie miałam jak focić jakie to maleństwo!!!

więc jak widzicie leniuchowanie mi się udało!

Haniu, też poodpoczywaj czasem trzeba
Marzenko, też lubię ten komplecik, chociaż pozostałe meble są drewniane....dziękuję za komplementa fotograficzne, w sumie daleko mi do dobrych zdjęć - ale się uczę !
Ana - muffinki jak zwykle mniamuśne ! jakże żałuję, że nie zrobiłam nic popisowego na Twój przyjazd następnym razem się poprawię , obiecuję !

a to mój tarasik - zabrakło mi czasu na posadzenie tych ziół.... ale jutro też jest dzień

Jakie piękne zdjęcie z dzidzią
a tarasik super