bociek
19:14, 01 maj 2012

Anula, sama jestem ciekawa 
Marzenko, albo skrzyp zagluszy reszte
Nie poddam sie!!!
Krysiu, szukam bialych bluszczolistnych/zwislych. Z tymi akurat nie jest tak latwo, bo rabatowe to mozna kupic bez problemu. Chyba w piatek gdzies smigne i poszukam
Nika, dziekuje, zdjecie nie oddaje efektu, bo kule wygladaja jak olbrzymie banki mydlane, szklo jest przezroczyste i teczowe
Marta, ku chwale
Piorkowka ogolona i spi, ale juz w innym miejscu 
Agacia, mam nadzieje, ze urosna
Stelaz hmmm do ciecia bukszpanow nabylam w Tchibo, a poniewaz nie nadawal sie do celu do jakiego byl przeznaczony, postanowilam sprobowac go wykorzystac w inny sposob, co z tego wyjdzie nie wiem, na razie nie jest najgorzej
A klonik kupiony przypadkiem 
Asc, no wlasnie ja tez nie, bo mi szkoda przycinac tego rozczochranca
Ach, wlasnie, kot mi naprzynosil nornic i myszy i zadowolony wyleguje sie na trawie, a tu kret wpadl z wizyta. Oszalec mozna

Marzenko, albo skrzyp zagluszy reszte

Krysiu, szukam bialych bluszczolistnych/zwislych. Z tymi akurat nie jest tak latwo, bo rabatowe to mozna kupic bez problemu. Chyba w piatek gdzies smigne i poszukam
Nika, dziekuje, zdjecie nie oddaje efektu, bo kule wygladaja jak olbrzymie banki mydlane, szklo jest przezroczyste i teczowe

Marta, ku chwale

Agacia, mam nadzieje, ze urosna

Asc, no wlasnie ja tez nie, bo mi szkoda przycinac tego rozczochranca

Ach, wlasnie, kot mi naprzynosil nornic i myszy i zadowolony wyleguje sie na trawie, a tu kret wpadl z wizyta. Oszalec mozna