Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój skromny ogródeczek ...

Mój skromny ogródeczek ...

bociek 21:43, 30 kwi 2012

Karolcia, jakie sliczne te mlode kaczunie I kroliki To strasznie fajne, ze sie interesujesz gospodarstwem
A historia psinki mnie bardzo wzruszyla. Ludzie sa jednak potworami. Jak mozna zostawic psa na pewna smierc glodowa Ciesze sie, ze ja uratowaliscie
karolciab93 08:35, 01 maj 2012

Witajcie kochani!
ale jest strasznie gorąco.. o tym czasie mam juz 20 stopni w cieniu .. ciesze sie ze jest pogoda jednak obawiam sie coraz bardziej jakie burze moga do nas przywedrowac przez ta spiekote..
bociek ja tez bylam w szoku po tym jak mi sasiad opowiedzial w jakim stanie ja znalazł.. szkoda nam jej bylo bardzo wiec ja przygranelismy i moge z reka na sercu przyznac ze nigdy nie mielismy jeszcze tak wiernego psa

uciekam podlewac w domku co sie da bo przy takiej temp kwiaty dlugo nie wytrzymaja.. pozdrawiam!
majkel0326 09:21, 01 maj 2012

Witaj Karolcia! Miłego majowego dnia Tobie życzę
Celina 22:13, 01 maj 2012

Karolciu ale masz zwierzaki cudne Bo Ty jestes cudna w tym co robisz i jak piszesz o swoich poczynaniach
Aż mnie w dolku ścisnęło jak przeczytałam o Twojej suczce Żabie!
Ale miała szczęście bo trafiła do Ciebie.I widać w jej ślipkach ,że ma się u Ciebie dobrze jak robiłaś fotkę to jej było bardzo gorąco,to też widaćbo sie schowała,moja Gamcia też zawsze dawała nura do cienia
karolciab93 12:18, 02 maj 2012

Witajcie kochani chciałam wrzucic wczoraj zdjecia ale niestety komputer sie zbuntował..
Celiko tak gorąco jest wszystkim zwierzakom w ciagu dnia kilka razy latam z woda zeby im nie brakowalo, ona ma najlepiej bo jest caly dzien luzem reszta psinek jest puszczana tylko na pare godzin , niestety musza byc uwiazane przez wiekszosc czasu bo nie mamy ogrodzone a jak sa luzem to strasznie szaleja.. a tak w ogole to dalismy jej na imie żaba bo smilismy sie ze byla po prostu nadpobudliwa taka byla radosna z nami ze wszedzie jej bylo pelno

dzis w ogrodku nie dzialam , czyscimy z bratem barierke na balkonie bo zaszla mchem i trzeba ja umyc i malowac akurat mam przerwe na kawe i odpoczynek dla nog bo stoje na drabinie tata z mama sadza fasole a pomaga im wnuk a teraz kilka zdjec z wczoraj jutro bedzie wolne od pracy wiec postaram sie wiecej zdjec zrobic
sasanka

serduszka

jedna z podpędzonych kalii jak wspominalam przesadzilam ale coz najwazniejsze ze kwitna nie wazne kiedy druga tez ma kwiat ale jeszcz nie ma w pelni koloru

a to cudo zakwitlo w domku przepraszam za zdjecie nie w ta strone
karolciab93 12:21, 02 maj 2012

a tutaj surfinie juz wsadzone i pieknie kwitna

popcorn 12:22, 02 maj 2012

Ale fajne kaczuszki! I jak u Ciebie kwitnąco! Pięknie
Milka 12:26, 02 maj 2012

Śliczne surfinie
justi 14:06, 02 maj 2012

Rh były w biedronce wczesniej, patrzcie na datę jeśli macie gazetki, kiedy co się pojawia.
Urocze króliczki, ja mam jednego, lata sobie na wolności i skubie trawkę
hanka_andrus 17:32, 02 maj 2012

Karolciu! Pięknie pracujecie rodzinnie! Balkon odnowiony,kwiatki już czekają! Ta surfinia fiolet z białą falbanką....cudowna.Powodzenia.