Renatko, pogoda nam w miarę dopisała Niestety teraz znowu siedzenie w domu bo mokro i niemiło. Nie wiem kiedy ja to wszystko ogarnę w ogrodzie, może choć listopad będzie przyjemniejszy....
150cm x 60cm wydaje mi sie, ze nie będzie za długi, będzie akurat
Według mnie fajnie to wymyśliłaś ... faktycznie w korzeniach ciężo byłoby posadzić bukszpany ... róż nie musisz przesadzać będą fajnie wyeksponowane nie to co u mnie ... a czy na dywanik przewidujesz variegatę?
Edytka
Ja też już jestem zmęczona ... gdyby chociaż troszeczkę słońca było to pewnie inne podejście by się włączyło a tak szaro buro pogoda nie zachęca do pracy w ogrodzie ... i cebule wciąż czekają a w sklepach ozdoby bożonarodzeniowe ... wczoraj w Kiku kupiłam szare skarpety na kominek
Buziaki
A ja dziś Tobie życzę Małgosiu spelnienia marzeń, tych wielkich i tych malutkich, tych ogrodowych ale przede wszystkim osobistych, dużo zdrówka i niecodziennych podroży)))))
Renia tak jak piszesz tylko co w pozostałe kwadraty? Mysłałam w dwa runianke,ale to juz wiosna ,reszta juz wiosn teraz za pozno na przesadzanie i juz mi sie nie chce.