Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z Pszenicznej ...

Z Pszenicznej ...

Wendy79 21:44, 17 paź 2016

Wycieczka na pewno była super Przerobiłam ten szlak dawno temu stopem za czasów harcerskich... Och, to były czasy Z chęcią przypomniałabym sobie co nie co, nie koniecznie stopem
Margarete 00:38, 18 paź 2016

Fajne miejsca widziałaś. W Pelplinie i w Kwidzynie nigdy nie byłam. Ale nadrobię. My byłyśmy w arboretum w Rogowie na oglądaniu klonów, ale u nas padało raz mniej raz więcej ale przez cały czas. Trochę szkoda bo w słońcu na pewno te cuda kolorowe wyglądałyby jeszcze piękniej. Nie byłyśmy same, było jeszcze kilku podobnych do nas wariatów którzy lubią moknąć i spacerować w deszczu...
Czytałam ze wy zaplanowałyście wypad do Rogowa w tygodniu. Może będziecie miały więcej szczęścia z pogodą. Mnie zostają weke dy więc nie narzekam. Było cudnie )

A cl do twojej wycieczki to jak z tym krzyżakiem ? Spotkałaś jakiegoś?
bacowa 06:18, 18 paź 2016

AgataP napisał(a)

Oj tak Ania, masz rację... coraz bardziej dbają o otoczenie, nie wspomnę jak były obsadzone ronda, trawy, byliny, ozdobny wiklinowe np. konie w galopie, klacz ze źrebięciem... śliczne

Bardzo się cieszę że moje miasto Ci się podobało
pozdrawiam.
Pszczelarnia 09:32, 18 paź 2016

Fajna tematyczna wycieczka.

A jak grusza? Już przycięta?
AgataP 09:33, 18 paź 2016

Margarete napisał(a)
Fajne miejsca widziałaś. W Pelplinie i w Kwidzynie nigdy nie byłam. Ale nadrobię. My byłyśmy w arboretum w Rogowie na oglądaniu klonów, ale u nas padało raz mniej raz więcej ale przez cały czas. Trochę szkoda bo w słońcu na pewno te cuda kolorowe wyglądałyby jeszcze piękniej. Nie byłyśmy same, było jeszcze kilku podobnych do nas wariatów którzy lubią moknąć i spacerować w deszczu...
Czytałam ze wy zaplanowałyście wypad do Rogowa w tygodniu. Może będziecie miały więcej szczęścia z pogodą. Mnie zostają weke dy więc nie narzekam. Było cudnie )

Mąż po ciężkiej pracy krzyżem leży na łóżku, możemy to uznać ?? buziaki
AgataP 09:35, 18 paź 2016

Pszczelarnia napisał(a)
Fajna tematyczna wycieczka.

A jak grusza? Już przycięta?

Ewa przycięta już, w wakacje... widzę że nic jej nie jest bo odbija więc powinna sobie wypuścić krótką fryzurkę w przyszłym roku. Ale owocować tak obficie nigdy już jej nie pozwolę

Dla Ciebie jej zdjęcie

AgataP 09:38, 18 paź 2016

bacowa napisał(a)

Bardzo się cieszę że moje miasto Ci się podobało
pozdrawiam.

Bacowa jak się trochę wyruszy w Polskę to widać te zmiany na "+"
Ludzie zaczynają dbać o swoje otoczenie.
A i miasta w których byłam też mają starówki odnowione, kamienice są restaurowane itd
Polska jest piękna Kolejne wycieczki w przyszłym roku
AgataP 09:53, 18 paź 2016

Margarete napisał(a)

Małgoś w Pelplinie jest wystawiona Biblia Gutenberga dlatego program i o to zahaczył, ale samo muzeum w którym się znajduje to nie moja bajka - ornaty i inne dobra kościelne Kwidzyn - piękny zamek, najbardziej charakterystyczne jest ujęcie na zdjęciach takie jak moje, przedstawia latrynę hahah tak zwane gdanisko Bardzo polecam do zwiedzania.
AgataP 10:00, 18 paź 2016

Wendy79 napisał(a)
Wycieczka na pewno była super Przerobiłam ten szlak dawno temu stopem za czasów harcerskich... Och, to były czasy Z chęcią przypomniałabym sobie co nie co, nie koniecznie stopem

Aga z dawnych czasów to wiele by się nazbierało, ale miło jest pojechać w miejsce w którym daaawno nie byłaś. Zobaczyć jak się zmieniło.
Ja stopem pojechałam w Bieszczady i z Bieszczad nad morze... oj się działo, super to wspominam... Bieszczady też są na mojej liście, ale muszę popracować nad kondycją bo na Połoniny to z wywieszonym jęzorem pewnie bym doszła
ren133 10:14, 18 paź 2016

AgataP napisał(a)
Zobaczcie jak pięknie obsadzone są skwery w Malborku

Molinia Variegata

Piękno poletko reszta równie ciekawa i ta pogoda