Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

malgol 19:01, 16 paź 2016

A taki nieszczepiony klonik długo rośnie? Bo chciałam posadzić za plecami już dość wysokimi Rh i nie wiem czy nie zginie tam. O szczepionym pomyślałam że względu na wysokość pienska, ale też wolę naturalne formy...
malgol 19:10, 16 paź 2016

A pokażesz jakieś zdjęcie tego Carnivala?
Aggaa 19:49, 17 paź 2016

Hej a jak Twoja nowa cisowa rabata?
Ja kupiłam danici na tarasową trzeba rekawy zakasać i zadzić będziem
UrsaMaior 20:52, 17 paź 2016

O rany, dziewczyny, to ja się czuję porzucona i zapomniana, a tu się okazuje, że powiadomienia mi nie przychodzą!

Gosia, palmowe nie rosną zbyt szybko raczej, lepiej szukać większego egzemplarza. Carnivali jak na złość nie mam na fotkach, ale z tego co pamiętam to na Ogrodowisku już o nich było, poszukaj.

Aggaa, no właśnie dramat jest Mój ślubny zareagował dość..hmm..emocjonalnie delikatnie rzecz ujmując, na sugestię, że może byśmy coś jeszcze posadzili Lipa
Sadź Daniki i pokazuj koniecznie efekty

Ja dziś padam na pysk, posadziłam 453 cebule, jestem chyba na półmetku, ale więcej nie dałam już rady. Najgorsze, że ma znów padać buu

Aggaa 21:52, 17 paź 2016

UrsaMaior napisał(a)
O rany, dziewczyny, to ja się czuję porzucona i zapomniana, a tu się okazuje, że powiadomienia mi nie przychodzą!

Gosia, palmowe nie rosną zbyt szybko raczej, lepiej szukać większego egzemplarza. Carnivali jak na złość nie mam na fotkach, ale z tego co pamiętam to na Ogrodowisku już o nich było, poszukaj.

Aggaa, no właśnie dramat jest Mój ślubny zareagował dość..hmm..emocjonalnie delikatnie rzecz ujmując, na sugestię, że może byśmy coś jeszcze posadzili Lipa
Sadź Daniki i pokazuj koniecznie efekty

Ja dziś padam na pysk, posadziłam 453 cebule, jestem chyba na półmetku, ale więcej nie dałam już rady. Najgorsze, że ma znów padać buu

uuu szkoda szkoda, ale rozumiem, mój M też czasem może tak zareagować... póki co dawkuję mu wieści, rośliny i pozostałe akcesoria powoli dokupuję w myśl "czego oczy nie widzą tego sercu nie żal"
Może jutro posadzę, czekam na wieści czy szałwia mi dojedzie
malgol 21:53, 17 paź 2016

Ja chce Carnivala i Shirasawy nie wiem na jakiego się zdecydować jak zwykle
malgol 08:02, 18 paź 2016

Własnie Iza, do mnie tez powiadomienia przestały wczoraj przychodzić...Już u Ciebie w porządku ?Bo do mnie nadal nie przychodzą
UrsaMaior 14:04, 18 paź 2016

Aga, no co robić, u nas i tak w tym sezonie wykonałam 200% planu. Trudno, będzie co robić wiosną.

Gosia, dalej nic, właśnie weszłam zerknąć czy ktoś się odezwał i poskarżyć się, że po wczorajszej akcji dziś bolą mnie mięśnie w miejscach, w których nie sądziłam, że je mam
anna_t 14:20, 18 paź 2016

o a ja myslałam ze tylko mój to buntownik czyli normalny jest jednak
jego sezon ogrodowy zakończylismy wczoraj, zrobił mi ostatnie doły pod róże bo przesadzałam 6, reszte sama musze ogarnąć
ren133 14:52, 18 paź 2016

UrsaMaior napisał(a)

Jaka precyzja
Ja sadzę dziś Claudię, QofN + trochę krokusów tylko cieżko policzyć bo te z zeszłego sezonu się mocno podzieliły