Pokażę nasz ogród
08:13, 21 kwi 2012
Trawka nieśmiało wschodzi.
Kasiu - Obi mam strasznie daleko, nie chce mi sie jechać... może w lokalnym ogrodniczym kupię.
Hej Ewo! Dawno Cię nie było! Czyzby Twoj M dzisiaj z naszą firmą się szkolił??
Nie, nie dostałam traw od Mariusza, ale pytał czy chcę już czy czekam na całość- zamówienie jest częściowo gotowe, ale nie miał miskanta jednego więc czekam aż mieć będzie i dopiero wtedy prosiłam o całościową realizację.. może u Ciebie jest podobnie? Zadzwoń, spytaj, albo maila napisz? Może coś z systemem? Bo powinni chociaż powiedzieć kiedy się traw możesz spodziewać...
Dzisiaj kupiłam sobie na targu od babci 2 duże kępy sasanki fioletowej. Posadziłam przed domem w słońcu, bo miałam już kilka (też różową i białą) w cieniu przy tarasie i chyba tego cienia nie lubią... bo ledwo jedna ma jeden kwiatek teraz, a reszty nie widać...
A to moje wczorajsze zakupy - tylko płyny zostały. Muszę kupić więcej nawozu do bukszpanów (w Lidlu po 7,99, zielona butelka), bo nigdzie indziej nie widziałam. O ile florovit jest bardzo wydajny, to tego już 1/3 butelki wczoraj wylałam..Albo po prostu mam dużo bukszpanów
![]()